Sayfa 818/1068 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon
Arama sonucu : 8542 madde; 6,537 - 6,544 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. eski günler neydi o zaman gazete kuponları yemek takımları ,araba ,bisiklet ,cep telefonu vs.vs . yinede güzel günler he sokakta meyve ağaçları bedava su kuyuları,her çoçuk kendi oyuncağını kendi yapardı.2onur2 geçmişe getirdin beni .tahta üstünde hisse senetleri satışları .

2. şimdiki nesil kapitalist düzene yenik düştü bence,yenik düşmeyede devam.manipilasyon,spekülasyon yeniler alışık değil fiyat artışlarına .

3. Ali ÇAVUŞOĞLU 31 Ekim 2018 tarihinde yapılan genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyeliğine seçilen diğer ÇAVUŞOĞULLARI nın ve biz hissedarların yanında verdiği sözlerin hiç birini şu ana kadar tutmamış olup 31 EKİM 2022 tarihine kadar olan görev süresince de tutabileceğine artık inancım kaldığı söylenemez. Ama yapılması gereken yeni genel kurulda nasıl bir inandırıcılığı olacağını da diğer hissedarlarla beraber çok merak ediyorum. Hadi hayırlısı...

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    eski günler neydi o zaman gazete kuponları yemek takımları ,araba ,bisiklet ,cep telefonu vs.vs . yinede güzel günler he sokakta meyve ağaçları bedava su kuyuları,her çoçuk kendi oyuncağını kendi yapardı.2onur2 geçmişe getirdin beni .tahta üstünde hisse senetleri satışları .
    Eski günler güzeldi 4 rulmanla araba yapar kayardık demirden çember yapar bir kancayla akşama kadar oynardık üç taş, beş taş, dokuz taş, dama eğlence çoktu futbol basketbol, yakar top oyunlar için zaman boldu bilardo müsabakaları yapardık şimdi eğlence anlayışı değişti internet insanları gerçek dünyadan kopardı hisse alıp satmak için bile aracı kurumlarda olan muhabbetleri arar oldum sosyalleşe biliyordu insanlar aktaş hissesi için bin lot alış verdiğimde herkes bana bakmıştı bu hisse alınırmı diye bir daire parasıydı o heyecan bile tarif edilemez emir iptali yoktu haftalık emir verebiliyorduk emir kötüleştirme var iyileştirme yoktu hiçbir tecrübemiz olmadığı halde kendimize güvenimiz cesaretimiz vardı zamanla gerçeklerin gizli olduğunu bize görünenlerin rakamlardan ibaret olduğunu arka planda başka işlerin döndüğünü gördüm aracı kurumlar rüçhan haklarını kullanır tüyerlerdi bizim paylarımızın hakları yenmiş şekilde verilirdi iflası verilen şirket hisselerini koleksiyoncular toplardı santral ve rabaklarda bizim koleksiyonumuzda satmadım iyimidir kötümüdür sonuçta fiziki bir varlığı temsil ediyor kaydi sistemde bilinmeyen neler dönüyor kimbilir borsanın ne olduğunu anlamak uzun yıllar alıyor sermaye arttırımları yeni şirketler birleşmeler kısmi bölünmelerin hepsinin bir sebebi var eski yaşanmış olaylar olmasaydı bu gün düşünmek için bir sebebimiz olmazdı hak verilmez alınırmış nasıl olacak hak hukuk adalet sorular sorunlar çözümler kim çözecek bu işi tabiki bu kanunları yazanlar Devlet Adamları birleştiren bölen devreden tescil eden varlıkları kayıt altına alan kanunlarımızı uygulayan malımızı canımızı emanet ettiğimiz kayıt altına aldırdığımız Devlet Adamları.

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    şimdiki nesil kapitalist düzene yenik düştü bence,yenik düşmeyede devam.manipilasyon,spekülasyon yeniler alışık değil fiyat artışlarına .
    İşte ülkemizin en büyük sorunu kapitalist düzenin enstrüman ları hiç bitmiyor herkese göre bir düdük icat ediyor kolay para kazanmanın en hoş gelen sesini buluyorlar reel olmayan bir şeyde gerçeklik yoktur sanaldır sanal gerçeklerin sonu medyada örnekleri çok sülün osmanlar kastelliler hiç bitmez gerçeğe dayalı olmayan varlıkların maniplasyonla spekülasyon la balona dönüştürülmesi finansal piyasanın piyonları çok mantık kap kaç rahatına bak kolay gibi geliyor gençleri cezbediyor bilmiyerekte olsa bu tuzağa düşüyor insan, parayla para kazanmak oyunu kuranda oyunun parçası olanda iyi düşünmeli herşeyin hukuki bir alt yapısı var algılarla hareket edenlerle bilgi ve tecrübe ile hareket edenler sonuçta bir gerçekle karşılaşıyor. Gençlerin yaşadığı enflasyon onlara çok geliyor bizim yaşadığımız enflasyonu görselerdi bıyık altından gülerlerdi gençlere her ana baba devlet iyi bir gelecek bırakmak ister malesef hazıra hazine dayanmaz derler bu bilinçte olan gençler varlığın bir gün yokluğuda olacağını düşünerek işini sağlam düşüncelerini aklı selim tutmasını bilmeli

6. Gençlerin hepsi internet kullanıyor 1990 ile 1995 arasında dolar kuru kaç kat artmış 2017 ile 2022 arası kaç kat artmış isteseler araştırabilirler serbest piyasa kurlarıda merkez bankasının kurlarıda var.

7. çıkmadı bir baba yiğit yüzde 75 ortaktan tekrar borsaya taşıyacak

8. Yüzde 75 ortaktan yüksek payı olan biri veya birilerinin temsilcisi yönetim kurulunda niye yer almaz?? Garip bir durum. Hisse pay dağılımı açıklansa iyi olurdu. Şu anki yönetimi devir alabilecek yüksek pay sahibi bence yok. Olan kişiler de geleceği görüp zamanında hissesini satıp çıkmıştır. Kala kala bizim gibi çerezler kaldı galiba.

Sayfa 818/1068 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •