dolara aylık bazda en yüksek faizi hangi banka veriyor ?
dolara aylık bazda en yüksek faizi hangi banka veriyor ?
Bunlar nedir yaw?
İnsanlarla dalga mı geçiyorlar adam mı seçiyorlar belli değil
Solucan gübresi/trüf mantarı /ramonov koyunu/saanen keçisi/şinşilya faresi/ev yemekleri/tavuklu pilav yapacağız hepimiz kurtulacağız vesselam...
İşsizlik filan neyim kalmayacak
Bizim medyamızda bayılıyor böyle haberlere
saygılar/başarılar
Son düzenleme : Tengri Han; 26-03-2018 saat: 12:02.
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Türkiye'de vede aslında dünyanın heryerinde bankalar devlete rağmen bir oyuna veya dalavereye girişmezler. Direk olarak devletin gözetiminde ve bilgisi dahilinde yaparlar yapacaklarını. Yani bugünkü kanunlarda böyle yazıyor o yüzden bankalar hiçbirşey yapamaz demenin pek bir manası yok. Böyle aşırı şekilde iyi niyetli düşünmenin ve devlete (hele Türkiye'de) sonsuz güvenin bireye çok kötü geri dönüşleri olur, olmuştur.
Bunun en iyi örnekleri geçmişte Arjantin, Kıbrıs ve Yunanistan'da yaşananlar. Yunanistan'da da muhtemelen yabancı sermayeli bankalara karşı önlemler kanunlar vardı ama sonunda yabancı bankalar borcu devletin sırtına yükleyip çekip gittiler.
Türkiye'de bu dahada kolay, bir gece çıkacak KHK ile sabaha bambaşka bir finansal sisteme uyanabiliriz. Yok bankalar karın şu kadarını çıkarırmış çıkarmazmış bunlar hikaye olurO yüzden bireyin önlemini bunları göz önünde bulundurarak almasında fayda olduğunu düşünüyorum. Ki zaten "smart money" yani çoğu milyoner/milyarder ülkeyi terk ederek veya en azından servetin bir kısmını yurt dışına çıkararak önlemini aldı bile.
ben dolara ıng nin en yüksek veren olduğunu düşünüyorum
bir halt olacağı yok.
ben de fabrika kuruldu sandım. teşvikmiş. haberleri güzel yazamıyorlar. yakında uçan halı bile yazacaklar haberciler. yeter ki insanlar baksın.
Kommersant Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sberbank, Denizbank'ı Dubai merkezli şirket Emirates NBD'ye 5.5 milyar dolara satabilir.
Rusya'nın en büyük bankası olan Sberbanki Denizbank'ı 2012 yılında 3.5 milyar dolara satın almıştı. Yani Sberbank, Denizbank'ın satışından 2 milyar dolar kar edebilir.
Habere göre, satışın eylül ayından daha önce gerçekleşmesi bekleniyor.
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...r/80000/80666/
Yer İmleri