Sayfa 82/579 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 4630 madde; 649 - 656 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1. Merhaba; Benin için kritik seviyelere ulaştı. Aslında halen beklentim 1 tık yukarısı ama bugün hızlı açılıştan sonra 10,75 te bir miktar şansımı denemek istedim. Ama her zaman olduğu gibi 10,6 dan yerine koydum. Bugün sanırım biraz yabancı satışı oldu. Paylaşan arkadaş olursa çok iyi olur. Saatlik grafikte ise son 3 bar biraz görüntüyü bozdu. Yarın saatlik grafikte 10,75 'e atıp üzerinde kalabilirse tekrar 11 üstü hedeflenebilir aksi durumda 10 u tekrar test edebiliriz diye düşünüyorum. Gönlüm ve beklentim pozitif yönde ama kendi adıma artık en azından portföyümün yarısıyla başka alternatiflere bakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Bu arada gönül rahatlığı ile bu kağıtla vedalaşamamamın nedeni arka arkaya bir iki gün ciddi artış yapmamış olmasıdır. DGKLB gibi. Acaba benim gibi düşünen arkadaşım var mı? Yani baktığımızda teknik olarak tl bazında direnç olmaması ve $ bazında da zirvelere gelmesine rağmen ciddi günlük artış yapamıyor yada yaptırmıyorlar. Siz ne dersiniz?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Merhaba; Benin için kritik seviyelere ulaştı. Aslında halen beklentim 1 tık yukarısı ama bugün hızlı açılıştan sonra 10,75 te bir miktar şansımı denemek istedim. Ama her zaman olduğu gibi 10,6 dan yerine koydum. Bugün sanırım biraz yabancı satışı oldu. Paylaşan arkadaş olursa çok iyi olur. Saatlik grafikte ise son 3 bar biraz görüntüyü bozdu. Yarın saatlik grafikte 10,75 'e atıp üzerinde kalabilirse tekrar 11 üstü hedeflenebilir aksi durumda 10 u tekrar test edebiliriz diye düşünüyorum. Gönlüm ve beklentim pozitif yönde ama kendi adıma artık en azından portföyümün yarısıyla başka alternatiflere bakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Bu arada gönül rahatlığı ile bu kağıtla vedalaşamamamın nedeni arka arkaya bir iki gün ciddi artış yapmamış olmasıdır. DGKLB gibi. Acaba benim gibi düşünen arkadaşım var mı? Yani baktığımızda teknik olarak tl bazında direnç olmaması ve $ bazında da zirvelere gelmesine rağmen ciddi günlük artış yapamıyor yada yaptırmıyorlar. Siz ne dersiniz?
    hisseyi yukarı taşıyan bir grup var. kısa vadeli operasyonlarla hisseyi düşe kalka yukarı taşıyorlar. her spekülatörün ya da grubun
    ayrı yöntemi olur. hızlı ve gösterişli alımlarla bir-iki gün hisseyi tırmandırıyorlar ve dönüp satışa geçiyorlar. realize bitince ki kısa süreli oluyor. tekrar aynı yöntemi kullanıyorlar. her alımlarında maliyet yükseldiği için tekrar tekrar yeni zirveler oluşuyor.. bugün
    2 ci seans satışa geçtiler. zarar etmemek için tekrar yukarı yapacaklardır. benzer hareketler tekrar tekrar sergilenecektir. bence
    yükseliş hızlı ve sağlıklı gerçekleşiyor. gruba saygılar.. çünkü oyuncu olmayan ve günlük-haftalık iniş çıkışlarda sabırla
    bekleyen herkese kazandırıyorlar..
    Grafik Yorumcusu

3. Sn ToKKan yorumunuza katılıyorum. Bu sebeple sanıyorum beklediğimiz hızlı hareketleri yapmıyor ve yapmayacak gibi duruyor. Bu durumda kendi adıma hedefim şu olacak ya getiri potansiyeli daha çok olan hisse bulmak ve portföyü bölüştürmek yada paşa paşa beklemek 😊

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Sn ToKKan yorumunuza katılıyorum. Bu sebeple sanıyorum beklediğimiz hızlı hareketleri yapmıyor ve yapmayacak gibi duruyor. Bu durumda kendi adıma hedefim şu olacak ya getiri potansiyeli daha çok olan hisse bulmak ve portföyü bölüştürmek yada paşa paşa beklemek ��
    saygılar..
    Grafik Yorumcusu

5. Arkadaşlar bildiğiniz gibi KDV indiriminden sonra yatas artan talebi gerekce gostrerek Yuzde 8 zam yaptı. Daha oncede eylülde Yuzde 8 lik bir zam yapılmıştı. Eylül zammının senelik maliyet artırsına karsılık yapıldığını dusnebılrız. Anacak bu son zam karda bir zıplama yaratabilir. Bu artsın net kara Yuzde 5 oranında yansıdığını dusunsek bile 750 milyon ciro hesabı ile sene sonu karına 35 milyon luk bir kar artısı sağlar. Bu da toplamda sene sonu karını 60 milyon üzerine atabilir... Patron alımı bununla ilgili olabilir. Patron finansalları biliyor tabiki... Patron bu seviyeyi yatasta alım fırsatı olarak goruyor ıse ben bunun sebebeının bu senenin finansalların cok iyi olacağı oldugunu dusunuyorum

Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    dün en yüksek 10,43
    bugün en düşük 10,44
    ne gerek vardı 1 kuruşluk gap bırakmaya.
    açılışta yak 10,43ten 3-5 lot, olsun bitsin
    bu minik gap i de kapatmış oldu bugün.

7. Ekrana bakmamak daha iyi. Anlaşılan bugün yataş için dinlenme günü Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    bu minik gap i de kapatmış oldu bugün.
    Sn.cok400; Dünkü yorumumu yineleyeceğim: Teknik olarak herhangi bir gap oluşumu söz konusu değildi. Bugünkü düşüş GAP kapatma refleksinden çok son 3 günde tabanla tavan arasında %12 lik marjı sindirme, teknik olarak destek alma amaçlı diye düşünüyorum. Hatta tekrar 10,1 seviyesinin görülmesi bile sorun olmayacaktır.

Sayfa 82/579 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •