Sayfa 82/544 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 4351 madde; 649 - 656 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. KZ nin son çırpınışları. Umarım ve dilerim bu sene de bilançoyu makyajlayarak bizden çaldık yiyemeyeceksin...

2. Süper 10bin ilave ettik.

3. Tahsisli onayi onumizdeki persembe gelirse bilancoya yetisir gibi.
    mzhld ve nafiz zorlunun sattigi malin ortalamasi ortada.Bu fiyatlar kafa karistirmak icin olsa gerek.bu hisseyi tekrar bu fiyatlardan alcagim aklima gelmezdi.
    Dolar yukseldikce hisse dusuyor...eski 0.52 cent dip usd bazli gordugum en dusuk seviyeydi...savas ortami herseye gebe...
    Degerleme hiç olmamasi icin spk biran once tahsisliyi onaylasin..

4. kısa vadeli finansman gideri 47 milyon nedir ya hu???
    fabrika binası alımı için mazhara olan borç 140 m ise %25 faiz odese yıllık 35 m yapar 47 nereden nasıl gelmiş anlamadım...
    12 m dolar borcun kendisine düşen kısmı falan mı acaba anlamadım
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

5. Bu hissenin değerini Çiğli deki fabrikasının arsa fiyatına kadar düşüren kim ya da kimler ise, şirketin ürettiği borular dötüne girsin.

Borsada zulüm diye birşey varsa gösterilecek tek örnek eplas tır. Kısa sürede batan ya da fiyatı pul olan şirketler bile bundan iyidir, burada 22 yıldır devam eden zulüm var. Bir bunda bir ihlas grubunda. Düşürdükleri durum bu işte.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konsolide için tahminleri alalım.

Sanırım yanlış hatırlamıyorsam değerlemeler özvarlığa yansımayacaktı, sadece dipnotlarda bilgi olarak gösterilecekti.

Mali Müşavir veya muhasebeci yok mu aramızda, konsolide için kar tahmini yapacak?

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku

Sanırım yanlış hatırlamıyorsam değerlemeler özvarlığa yansımayacaktı, sadece dipnotlarda bilgi olarak gösterilecekti.

Mali Müşavir veya muhasebeci yok mu aramızda, konsolide için kar tahmini yapacak?

2020 Vergi Dairesi ve SPK ya verilen gelir tablosu karşılaştırması

........................ 2020 Vergi D.........2020 SPK

NET SATIŞLAR.........244 M...............268 M
    BRÜT KARLAR..........47,2 M..............81,3 M
    FAALİYET KARI.........30 M ...............49,9 M
    DÖNEM KARI ...........29,7 M ............72.9 M

Vergi Dairesi ile SPK ya verilen Gelir Tablosu karşılaştırmasında en dikkat çeken, hasılat farkı yüzde 10 olmasına rağmen Brüt Kar Marjı ve Faaliyet Kar marjları arasındaki farklar

Vergi Dairesinde %12,29 olan Faalliyet Kar marjı SPK ya verilen konsolidede %18,61 olmuş.

Muhtemelen ürünleri pazarlayan bağlı ortaklık Ege Yıldız AŞ nin kar marjına olumlu etkisinden kaynaklanıyordur.

Ben konsolidede Vergi Dairesi kadar vahim bir durum beklemiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku

Değerleme hakkındaki kap bildiriminde " Söz konusu değerlemeler, 31.12.2021 tarihli Bağımsız Denetimden geçmiş Konsolide Finansal Rapor ve Dipnotlarında yer alacaktır." şekinde bir açıklama var. Bence değerleme yapılan varlıklar özvarlığa yansıyacağını düşünüyorum.

Sayfa 82/544 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •