Sayfa 82/1060 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 649 - 656 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. (6) Kendi istekleri ile borsa kotundan çıkan
    ortaklıklar, pay alım teklifi işlemlerinin
    tamamlanmasını takiben talepleri üzerine veya
    Kurulca resen Kanun kapsamından çıkarılır. Pay
    alım teklifi süresi içerisinde teklife cevap vermeyen
    ortakların Kurulun ilgili düzenlemelerinde tanınan
    hakları saklıdır.
    (7) Birleşme, bölünme veya diğer sebeplerle
    ticaret sicilinden silinmiş olan ortaklıklar, bu işlemin
    TTSG’de ilan tarihi itibarıyla Kanun kapsamından
    çıkmış sayılır.
    (8) Kurulun ilgili düzenlemeleri uyarınca
    ortaklıktan çıkarma veya satma hakkının doğması
    durumunda, bu hakların kullanılmasına ilişkin
    süreler bitmeden Kanun kapsamından çıkma
    başvurusu yapılamaz.
    (9) Ortaklıkların Kanun kapsamından resen
    çıkarılmasından önce Kurul, bu ortaklıkların hakim

2. ortaklarına ortaklığın diğer payları için pay alım
    teklifinde bulunma zorunluluğu getirebilir. Bu
    kapsamda gerçekleştirilecek pay alım tekliflerinde
    fiyat, Kurulun ilgili düzenlemelerine göre
    hazırlanacak değerleme raporuna göre belirlenir.
    Değerleme raporunda esas alınacak finansal
    tablolar Kurul karar tarihine göre dokuz aydan daha
    eski tarihli olamaz. Pay alım teklifinin
    gerçekleştirilmesine ilişkin bu Tebliğde hüküm
    bulunmayan hallerde, Kurulun pay alım teklifine
    ilişkin düzenlemeleri kıyasen uygulanır.

3. Aslında bu Aralık sonu hissenin borsada işlemden atılmasının 5. Yılı doluyor. Kanunlarimizda genel de 5 yıllık periyotlarla iş ve işlemler yapılıyor. Sanırım bu Aralık sonu iyi yada kötü bir haber gelebilir. Benim hissiyatım kötü olacağı yönünde. Neden derseniz borsada işlem gören şirketlerin yönetimleri borsayı riskleri olan bir platform olarak görüyorlar. Bu nedenle buradaki verdikleri bir kararla Ali nin Veli nin zarara uğramasıni borsadaki risk payının gerçekleşmesi olarak görüyorlar. Bu sebeplede vicdani bir sıkıntı duyduklarını sanmıyorum. Yani bizim gibi ortak olduğumiz bir iş yeri şahsi aldığımız bir kararla zarara uğradığında ortagimiza karşı sorumluluk bu tip adamlar da yok.

4. Risk payını SPK ve BIST de aynı şekilde düşünüyor. Bunuda unutmadan ekleyeyim.

5. Kanaatim kötü yönde bir karar çıkacak olsa da. Ümidim hâlâ sürüyor.����

6. Spk hangi gerekçeyi sunacak bizede borsada öz kaynakları ekside olanlar işlem görüyor da bizim şirket öz kaynakları esas sermayenin 7kat fazla borsadan atıyor onlar fötcü bunlar amerkancımı yoksa canım öyle istiyor sananemi diyecek şirket her taşın altına saklanmış daha önce spkdan atılan görevini kötüye kullananlar vardı şimdi hangi gerekçe ile spk susacak zaman aşımına uğratarak birşeyleri unutturmaya veya işbirlikçi gibi davranmaya devam edecek burda sorun yokmu bu devlet onlara babalırından mı miras kaldıda susuyorlar çok soru var ve şaibelerle dolu bir kurum.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Arsayı neden satsın kendisinin inşaat şirketi var birine tahsisli devreder tıkır tıkır gider

V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çbs boya iflas mahkemeleri dahil icraa dairesi arsa satışı dahil bütün mahkeme ve satışlarına gittim

Spk bire bir görüşme alacaklı finans kuruluşları dahil girip çıkmadığım delik kalmadı

nippon müdürü hasan sefa dahil meges boya yöneticilerine kadar görüşme sağladım

Spk başkanı bizzat kedisi ile dahil borsa İstanbul yetkilileri ile görüşmeleri yaptım

bundan önce bilanço hazırlatıp parasını dahi vermediği denetleme firması ile de görüştüm

Alacaklı finansal kuruluşlar bize kartlarını verip biz ulaşamıyoruz gelsinler oturup görüşelim diyenler dahi oldu

Devamlı fabrika ya gidip kapıdaki bekçisine kadar görüştüm çavuşoğlu arkasından ne küfürler edildiğini kulaklarım ile duydum

Çok ufak bin tl gibi rakamlar için birlerine küfürler saydırdıklarını biliyorum

Çok çok daha neler biliyorum da herkesin Mahremi

Herkes iyi niyetli aynı gemide batarsa hep birlikte gideriz inşallah gemi batmaz sağ salim çıkar bu işten

Selametle

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bütün olasılıklar hesaplandı burda spk ve bist %100 kusurlu insanları oyalayıp bezdirip elin den hisseleri toplamak kanatim başka isim altın da borsaya dönecek oto boyaları türkiyenin bütün arabalarını boyuyor aksini idda eden belge göndersin ali bey ben işmi yapıyorum dedi belgesinide gönderdi

Sayfa 82/1060 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •