Sayfa 820/1008 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin durum hepten ponzi olmuş başganım şemsiye fena montelenmiş gibi duruyo, hanki hisse o ciziyim tavana kadar
    D ile başlayan bilişim teknoloji hissesi

2.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Altın geri gelebilir niye olabilir. Türk ekonomi modeli amirikada işlemediği için her grafik yarıp %300 %500 gitmiyor dayi
    Hiç bir şeyin %300 500 gittiği yok, Tl/dolar yüzde 90 değer kaybettiği için paydasında TL olan herşey nominal olarak arttı. Memed abi TL nin ne hale geldiğini anlamak için halkbanka bak. Halkbank bile 15 16 lira oldu. Yediğimiz kazığı bir nesil çıkartamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Hiç bir şeyin %300 500 gittiği yok, Tl/dolar yüzde 90 değer kaybettiği için paydasında TL olan herşey nominal olarak arttı. Memed abi TL nin ne hale geldiğini anlamak için halkbanka bak. Halkbank bile 15 16 lira oldu. Yediğimiz kazığı bir nesil çıkartamaz.
    Abi halkbankasinda tahsisli sermaye artırımı sebebiyle eski grafikler geçerli deyil. Bunu ilk tahsislide yıllar önce topiktede yazdım ayrıntili niye cinki ele.

4. Reis sen bu konuda tecrübelisin bu şemsiye nasıl çıkıyor

5. Mesela Corona da thy ye de tahsisli yaparlar mı diye çok düşündüm aynı sekilde Tüpraş a da dusundum dedim sevildigim çayırlara gene mi geri döneceğim hevesim kaçtı yoksa şuan dayı bende harun bey gibi olmasada at koşturuyor olurdum 1 2 tane.

Niye cinki sevildigim çayıra donmek ve aynı seyleri yaparak farklı sonuç beklemek gibi söylemler beynimizi sevmiş birde ekşi rezerv uzmanları var.

Neyse dayı işimize bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Bu kazık mimkin değil çıkmaz,geniş montanlı bir operasyon yedik konu komşu tüm mahalleli olarak suyuniçinde kaldık dayu
    Şu son üç yıllık süreçte parası olmayıp kredi çekip çifter çifter ev araba yat kat alanlar ihya oldu, herifler direk milyonluk ev araba sahibi oldu.şu pandemi sürecinde evi arabası yatı katı olmuyanlar için ev araba artık hayal oldu
    Hamdım Piştim Yandım

7. OYAK çimento halka arz oluyor hissede haber gelir gelmez çakmaya başladılar

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu kazık mimkin değil çıkmaz,geniş montanlı bir operasyon yedik konu komşu tüm mahalleli olarak suyuniçinde kaldık dayu
    Şu son üç yıllık süreçte parası olmayıp kredi çekip çifter çifter ev araba yat kat alanlar ihya oldu, herifler direk milyonluk ev araba sahibi oldu.şu pandemi sürecinde evi arabası yatı katı olmuyanlar için ev araba artık hayal oldu
    Tamam dayı olan oldu

Şimdi 2024 de biz nasıl kazanabiliriz ? Ne yapalım fon kuralim, gruba girelim veya ne bilim fikir alalım birilerine dahil olalım. Bizde kazanalım.

Evet görüldüğü üzere dayı kazanmanın formül neyse bizde dahil olalım 100 kat kazanan arkadaşlar varmış bixede yardımcı olsunlar yarısını verelim. Portföy 6 haneli 100 kat kazansak minimum 50 milyon kar payi veririm.

Sayfa 820/1008 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •