Sayfa 822/1008 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Vıop LVI

1. bu terim fonu için bana mantıklı gelen senaryo şu-

bu paralarla yurtdışı bir fon oluşturup halka arzlara girmiş olmalılar, 2021-2022 halka arzlarda millet 3-5 lot alabilirken, kurumsal fonlar dağıtılan malın önemli kısmını alabiliordu, min 5-6 tavandan sonra malı topluca boşaltabiliırdu bu fon kisvesi altında toplu mal alanlar.. fonu da isviçrede falan kurmuş olmalılar, spk denetimden kaçmak için

mart 2023 spk oyunu bozdu, herkes eşit dağılım dedi, zaten anlaşılan o ki, ilk patlak nisandan itibaren.. kötü niyetli bi ponzi şeması olsa parayı toplayıp kaçması gerekirdi seçilin, öyle bi şey yok.. vadedilen yüksek getiriler de ancak halka arzlar gibi garanti işler devam ederken mümkün..

2. Ariston abinin nişanlısı konuşuyor

3.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Mesela Corona da thy ye de tahsisli yaparlar mı diye çok düşündüm aynı sekilde Tüpraş a da dusundum dedim sevildigim çayırlara gene mi geri döneceğim hevesim kaçtı yoksa şuan dayı bende harun bey gibi olmasada at koşturuyor olurdum 1 2 tane.

Niye cinki sevildigim çayıra donmek ve aynı seyleri yaparak farklı sonuç beklemek gibi söylemler beynimizi sevmiş birde ekşi rezerv uzmanları var.

Neyse dayı işimize bakalım
    Seni çok incitmişler hoca yaw!

4. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    29 Kas
    *TCMB/Erkan: Attığımız adımlar ile birlikte özellikle büyük şehirlerde kira ilanlarında belirgin düşüş sinyalleri alıyoruz
    Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    29 Kas
    *TCMB/Erkan: Fiyat artış hızı azalmak ile birlikte uzun bir süreden sonra indirimler başladı

indirimleri gören var mı?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

890 a indirse daha iyi olacak gibi..kısa alanda dar paslaşmalarla olmuyor gibi

6. Bende Ayhan Başkanın aldığı hissenin ekurisini aldım bakalım ne olacak

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    senin eşşeğe uymasa 25 liraya çoktan vurmuştu...

ona uyup kaytarıyor...
    Çekti seninkini de suyuniçine
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 822/1008 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •