Sayfa 822/998 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    iris cibre ye söylüyorsun değil mi ben onun twitini paylaştım
    O fikre sen de twitci de burdakiler de sahipti hemen herkes simsek giderse cokeriz diyordu

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    10159..........................ŞORT açtık.....................aptal palanın paralarını almak güzel oluyor....
    ikinci parti 10166.......................ŞORT açtım.....pala göster kendini...

3.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    O fikre sen de twitci de burdakiler de sahipti hemen herkes simsek giderse cokeriz diyordu
    Daha gitmeden çöktü, gidince daha çok mu çökücek.
    Biraz daha açarmısınız mevzuyu

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    halbuki ben şimşek geldiği gün borsayı sevmediğini ve onun zamanında yerliye %15 konduğunu söylemiştim neyse
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    aslında şunu demek istiyorum, yatırım yapılabilir seviyeye gelse bile notumuz yabancı şu borsa mekanizmamıza gelmez.
    halka arz diye çer çöp onlarca firma halka arz oldu, hemde uçuk fiyatlamalarla. nereden imtiyazı olduğunu bilmediğimiz bir kurum borsanın tek hakimi durumuna gelmiş, açığa satış yok, tavan taban limiti %10 da, hisseler fonlara ve emeklilik fonlarına aldırılmış. insider trading gırla gidiyor. spk ve bist piyasayı ne kadar regüle ediyor? görevini yapıyor mu belli değil. böyle bir borsaya yabancı gelmez.
    not arttırımı kadar bunların da düzeltilmesi lazım.
    sanırsam bunlar hep jolelinin fikirleri idi bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. 23 DERECE
    @yirmiucderece
    ��Ekmeğe yine zam yolda!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı:

"Un fiyatlarının son bir ayda yüzde 30 artması fırıncı esnafımızı ciddi anlamda zora sokmakta, ekmek fiyatında yükselmeyi kaçınılmaz kılmaktadır.

Bu ay için fiyat artışı gündemde değil ama olumsuzluklar böyle devam ederse bu aydan sonraki süreçte ekmek fiyatına yansıması, yüzde 50 fiyat artışı demek olacaktır."
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    halbuki ben şimşek geldiği gün borsayı sevmediğini ve onun zamanında yerliye %15 konduğunu söylemiştim neyse
    Yazılar duruyordur boş Bi zamanda açıp bakin
    O twitci ekonomistciler uzman cavuslar...

Simsek öyle super böyle müthiş söyle Messi
    Alınamaz görevden alınırsa bist çöker hepsi duruyordur

Ben bu adam çok başarısız Messi fln geç neydi o fenerin İspanyol forveti boş kaleye gol atamayan ..guiza anca o

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    23 DERECE
    @yirmiucderece
    ��Ekmeğe yine zam yolda!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı:

"Un fiyatlarının son bir ayda yüzde 30 artması fırıncı esnafımızı ciddi anlamda zora sokmakta, ekmek fiyatında yükselmeyi kaçınılmaz kılmaktadır.

Bu ay için fiyat artışı gündemde değil ama olumsuzluklar böyle devam ederse bu aydan sonraki süreçte ekmek fiyatına yansıması, yüzde 50 fiyat artışı demek olacaktır."
    Ön alma imiş demek ki... Daha 2 gün önce Ticaret Bakanlığı şöyle bir duyuru yapmıştı:

"Ticaret Bakanlığı'ndan: Ekmeğe Haksız Fiyat Artışına İzin Verilmeyecek"

https://ticaret.gov.tr/haberler/tica...n-verilmeyecek
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 822/998 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •