BIST 100xxx kritik seviyede, aşağı doğru kırarsa oradan da gelen destek doları taşır.
Enteresan şeyler oluyor aniden.
BIST 100xxx kritik seviyede, aşağı doğru kırarsa oradan da gelen destek doları taşır.
Enteresan şeyler oluyor aniden.
Valla o seviyelerdeyken daha yukselecegini dusunenler zaten ekonomiden zerre anlamıyordur, barım barım bağırıyordu doların kendisi dusecem diyede suan hala 4.80 iddiasindaysa ve gerceklesirse helal olsun ozaman iste.
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç de bağırmıyordu walla dostum..Kızmaca alınmaca yok..
Daha 6 ay evvelsi..
Çok iyi hafızamda..
saat 12...dolar 6.30 larda RTE çıktı ne faizi arkadaşım faiz artışına karşıyım dedi
6.55 i vurdu 10 dk içinde
saat 2 de MB 24 yaptım faizi dedi 6.10 lara kadar gevşedi..
Herkes tamam bu iş dolar çakılır derken 6.50 leri vurdu yeniden..
Ben dayımin 1.5m dolarini 6.40dan sattirdim, adamin kendisine 5.20 5.20 deyip duruyordum dalga geciyordu, en son 5.20 den donunce beni arayip duruyor mert ne yapalim diye, bilmiyorum diyorum, dusecek desem dusmez,yukselecek desek yukselmez, bugunki artis muhtemelen pazartesi salacak kendini zaten
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atilla Yeşilada seçime kadar 6,50 bekliyorum diyordu geçen ay. İnşallah haklı çıkmaz...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
5.60 Görüldü dolarda...
Stopaj konusunda herkes yüzde oranlarını tartıştı ama çoğu kişinin gözden kaçırdığı ince bir ayrıntı vardı.
Karar bir gece ansızın Başkanın imzasıyla anında karara bağlanmıştı. Yani eskiden olduğu gibi mecliste tartışarak alınan bir karar değildi. Bu sanıldığından çok daha ciddi bir durum. Düşünsenize başkan bir gece kafasına estiği bir kararı anında yasalaştırabiliyor....
Parlamenter sistemi özleyeceğimi hiç bu kadar düşünmemiştim...
Yer İmleri