Sayfa 823/1002 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,419
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Geçenlerde bir sohbet esnasında, Aralarında camii imamı da olan arkadaşlara şunu sordum..
    Amerika,Japonların tepesine Atom Bombası atarken Tanrı nerede idi.?
    Hiroşima ve Etrafındaki bölgelerde ,İnsanından Bitkisine Binlerce Canlı yok edildi..
    Peki;Eger Tanrı o bölgeyi ABD eliyle cezalandırdı ise,O insanların (japonların.) suçu-günahı neydi.?
    Dini litaretüre göre,birisi suç işlemediyse,hünahı da cezası da olmaz.
    Yok,tersi ise,Yaani Japonlar masumdular ise,O Atom Bombasını niye müdahele etmedi,Patlamasını engellemedi.?
    Madem ki,Tanrının gücü her şeye yetiyor,eee abd li kullarına,o bombaya ve uçaklara gücü yetmiyor mu.?

Sonuç:Kem küm,Lastikli cevaplar..
    Benim kafama şu soru takılıyor,geçmiş tarihlerde zalim insanlara T-A- afetler,tufanlar veriyor,üstelik o zamanlar dünya nüfusu milyonlan ifade ediliyor...Şimdi Dünya İnsanın nüfusu 8 milyara yakın her pislik mevcut eskiyi bile aratır cinsten,ama ortada onlar neden yok,neymiş kıyamet yakınmış ondanmış,yahu Evrende zaten devamlı kıyamet kopuyor doğal seleksiyon sonucu,sistemin biri ölüyor bir diğeri doğuyor,buna ne denir,hadi oradan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,419
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Sen olayı yanlış anlamışsın arkadaş: Allah insanları imtihan eder. Sen ise haşa Allah'ı imtihan etmeye kalkıyorsun. Allah hidayet versin, sana da bize de.
    Yok arkadaş bu bir araştırma ve inceleme,sana bir beyin verilmiş anla ve incele denir,istersen eleştirini yap,ha benmi 50 sene namaz kıldım,devamlı dinleri inceledim sonuç deistlik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,419
    Neyse fazla bulandırmayalım suları borsa kapanmak üzere ben en iyisi oraya yöneleyim

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yok arkadaş bu bir araştırma ve inceleme,sana bir beyin verilmiş anla ve incele denir,istersen eleştirini yap,ha benmi 50 sene namaz kıldım,devamlı dinleri inceledim sonuç deistlik
    50 sene namaz kıldığına göre fazla da vaktin kalmamış. Ne diyelim arkadaşım, Allah hidayet ve hayırlı uzun ömürler versin.

şu din vb konuları lütfen kapatın..

nedense bu tür konular açılınca herkes ulema kesiliyor..bilende bilmeyende cevap yazıyor..

HERKESİN İNANCI YADA İNANMAYIŞI KENDİNE..

KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ

alayınıza selamlar
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bende yok Kent var,oda sürünüyor,onun içi boş kentin dolu,zaten ilginç olanı içi boş hisseler revaçta
    Egeen nede bugün kıydılar.

Kazara al vermişti gene çaktılar.

Nedeni çoğu hisse zirvelerde aylık olarak soğumalı.

Bu arada endeks de kızarıyor aylıkda buralarda durarak hemen 1500 üzerine atmalı.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

TÜRKİYE 3 Hollanda 0 Bayanlar gene yamulttu diğer bayanları.

Çivi gibi çaktılar yine.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 823/1002 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •