Sayfa 826/1230 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. https://twitter.com/58fatihsezer/sta...247623168?s=21

Bddk’nin son kararı...
    Özel bankalar zorla kredi vermeye, tahvil almaya zorlanıyor.
    Bu ortamda bankacılık endeksinin neden yükselemeyeceği ortada.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

2.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    https://twitter.com/58fatihsezer/sta...247623168?s=21

Bddk’nin son kararı...
    Özel bankalar zorla kredi vermeye, tahvil almaya zorlanıyor.
    Bu ortamda bankacılık endeksinin neden yükselemeyeceği ortada.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Böyle bir durumda bankalar ellerindeki dolarları sendikasyon kredilerini erken kapatmak için kullanabilirlermi?

Böyle bir seçenekleri varmıdır?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bana gore ozet yorum bu kadar euro dolar taze taze tl nereye gidecek

4. BDDK'nın son kararından sonra Pazartesi günü Borsa nasıl olur?
    Benim öngörüm; özellikle bankalar göçer gibi, dolar uçar gibi, endekste çöker gibi..
    Bilen yorumlasın lütfen...

5. Öyle olursa benim işime gelir poz gereği ama olmasını istemem / çok öyle bir durum olacağını da sanmıyorum açıkçası biliniyordur muhtemelen.
     Alıntı Originally Posted by seneka Yazıyı Oku
    BDDK'nın son kararından sonra Pazartesi günü Borsa nasıl olur?
    Benim öngörüm; özellikle bankalar göçer gibi, dolar uçar gibi, endekste çöker gibi..
    Bilen yorumlasın lütfen...

6.  Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın ama siz hisse fiyatlarıyla bilançoların aynı paralel zaman dilimlerinde artıp azalmasını beklerseniz yayan kalırsınız. Borsa geleceği fiyatlar. TAV’in tüm hava limanları çalışıyorken %50 düştüğünde de sordunuz mu neden böyle diye ? O zaman kapanacak olmasını fiyatladı şimdi de belli parasal genişlemeden sonra oluşacak yatırımları büyümeyi fiyatlıyor. Keza böyleyse zaten ucuz bile. Şuanki FK’nin hiç bir önemi yok gelecekteki FK önemli.

Ayrıca usd’den hiç bahsetmedim bile. Bir çok baba sanayi şirketi usd trendlerini hala dibinde veya dibine yakın.

Ancak tabi ki dikkatli olmakta yarar ver ben de şahsen bu süreçte kısa veya orta vade etkilenecek şirketlere yatırım yapmam. (UV ayrı). Kısa ve OV cari oranı yüksek, döviz pozisyonu fazla, görece az etkilenecek şirketler seçilmeli.
    Katiliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın ama siz hisse fiyatlarıyla bilançoların aynı paralel zaman dilimlerinde artıp azalmasını beklerseniz yayan kalırsınız. Borsa geleceği fiyatlar. TAV’in tüm hava limanları çalışıyorken %50 düştüğünde de sordunuz mu neden böyle diye ? O zaman kapanacak olmasını fiyatladı şimdi de belli parasal genişlemeden sonra oluşacak yatırımları büyümeyi fiyatlıyor. Keza böyleyse zaten ucuz bile. Şuanki FK’nin hiç bir önemi yok gelecekteki FK önemli.

Ayrıca usd’den hiç bahsetmedim bile. Bir çok baba sanayi şirketi usd trendlerini hala dibinde veya dibine yakın.

Ancak tabi ki dikkatli olmakta yarar ver ben de şahsen bu süreçte kısa veya orta vade etkilenecek şirketlere yatırım yapmam. (UV ayrı). Kısa ve OV cari oranı yüksek, döviz pozisyonu fazla, görece az etkilenecek şirketler seçilmeli.
    Kısa ve OV cari oranı yüksek, döviz pozisyonu fazla, görece az etkilenecek şirketler için iyi olduğunu düşündüklerinizi forumla paylaşırsanız ne güzel olur..
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

https://uzmanparam.milliyet.com.tr/k...kvimi/1528804/

Tarihler belki yardimci olur iyi aksamlar saygılar
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Sayfa 826/1230 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •