Originally Posted by karkacxx Hocam Migros Sanal Market var. Hiç tadınız kaçmadan alışveriş yapın oradan. Oradan da aliyoruz da migrosun sebzesi pek iyi degil Hem de degisiklik oluyor gezmek...
Originally Posted by Webster Hayatta giremem Markete saliseyle gidip geliyorum Kan ter icinde O da mecbursak Yoksa market alisvrrisinede birlikte gideriz allah kurtarsın o zaman ne diyelim artık
Originally Posted by Webster Oradan da aliyoruz da migrosun sebzesi pek iyi degil Hem de degisiklik oluyor gezmek... Ya evet bir soğan getirmişler yine çürük çarık. Meyvalar da felaket.
Originally Posted by karkacxx Ya evet bir soğan getirmişler yine çürük çarık. Meyvalar da felaket. Begenmediginizin resmini cekin Migros wh grubuna yazin Yenisini ucretsiz yolluyorlar kapiya Gerci yeni gelende bir halta benzemiyor😃
Originally Posted by Webster Begenmediginizin resmini cekin Migros wh grubuna yazin Yenisini ucretsiz yolluyorlar kapiya Gerci yeni gelende bir halta benzemiyor burada Akçay'da hem çok ucuza hemde en tazesini alıyoruz migrostan ancak zencefil alırım her sabah kahvaltıda çiğ zencefil oldukça iyi
TL'nin gücüne hayran kaldım Ne DXY dinliyor ne FED ne MB faiz indirimi, gram oynamıyor yerinden😄 Euro bile eriyor ama TL dimdik ayakta Daha ne olsun😃
Originally Posted by Webster 😃😃😃😃 Herkes beni isci bulmada calisiyor zannediyor Ya bu forumda godomanlar var onlara sorun Ben isciyim Is kanununa tabi calisiyorum Sskli 😃😃😃 üstat neden bu kadar gizemli hayat
Originally Posted by aydinc burada Akçay'da hem çok ucuza hemde en tazesini alıyoruz migrostan ancak zencefil alırım her sabah kahvaltıda çiğ zencefil oldukça iyi acı degılmı zencefıl?
Forum Rules
Yer İmleri