Hektas eski zirvesini görmesi için %380 çıkması lazım
Yazın vasiyetnameleri rahatlayın![]()
Hektas eski zirvesini görmesi için %380 çıkması lazım
Yazın vasiyetnameleri rahatlayın![]()
Kritik yerde.
Her ne hikmetse birden akıllarına numune almak gelmiş. Hem de böyle çevresi olan bir arkadaştan. Bir ara mafya bile buna çökmek istemişti bilen bilir..Acaba kimin ayağına bastı ya da kimin maması eksik gitti de bu hale geldi.. ??
Bir Türkiye klasiği.. İnsanın içi sızlıyor yeminle.. Eeeee kardeş böyle başa böyle tarakk...
Abka benimle en çok takışan kişi burada şuanda söz hakkı olmadığı için ona ateş etmem olmaz.
Memed için hafta sonu geldi açın bakın 5-10-15 sayfa aynı şeyler bir arkadaş uyardı , ben özelden gelen istek doğrultusunda analiz yaptım kısa orta vade adam çıktı beni grubum olmakla suçladı, ıban ver üye olalım vs bu mevzuları yaptı bilmiyorum baktınızmı burası halka açık bir yer özelden insanlarla ben diyaloğa girmek zorunda kalıyorum olmamış şeyleri insanlara olmuş gibi anlatırsan yanlış yaparsın.medvig geldi iddianı ispatla dedi sildi yazıları cvp veremedi benimle ilgili olayı bu bazı insanlarda tepki gösterdi.
Bakın burada normal yazan çizene kimse birşey söylemiyor ama aynı şeyleri vob yapma , teknik analiz yoktur vs yazarsan insanlarda yeter da der benim düşüncemde bu yönde kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
RBC BlueBay: Trump ve Harris'in politikaları Fed'in faizleri artırması riskini taşıyor
RBC BlueBay Asset Management'ın baş yatırım yetkilisi Mark Dowding'e göre, her iki ABD
başkan adayının enflasyonist politika platformları göz önüne alındığında, Federal
Reserve'in önümüzdeki yıl faiz oranlarını artırması riski var.
Dowding, "Fed'den bir ya da iki indirim daha görebileceğimiz fikrini göz ardı edemem.
Ancak gümrük tarifeleri, göçü engelleme ve işgücü piyasasını sıkılaştırma politikalarıyla
daha enflasyonist bir Trump görürsek ve daha fazla mali teşvik sağlanırsa, önümüzdeki
yılın ortasında Fed faizlerinin indiriminden değil, artışından bahsetmeyebileceğimizi kim
söyleyebilir?" dedi.
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
Yer İmleri