Sayfa 828/1009 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    istenilen senaryo , doviz artısında satısa gecebilecek yerli potansiyelide var.
    iktidar değişmeden dth'lerin %90'ı çözülmez,üstelik iyimser tahminim bu.faiz indirimi bekleyenler döviz alabilir yıl sonu 9 lira üstünde olacak büyük ihtimalle.6.90lara geldiğinde faiz indirdiği gün dolara geçerim diye düşünenler vardı,ilk faiz indirimi gelene kadar dolar 9 üstünde olacak sanki,iktidar da rahatsız değil,yabancı turiste turizmi pazarlıyor,araba-telefon gibi ithal yüksek girdileri yüksek kurlar frenliyor,cari açığı finanse ediyor kendince,yerlinin ek alım yapmasına mani oluyor,çeşitli ihracat kalemlerinde rekabetçi kur ile avantaj yakalıyor niye döviz düşsün istesinler ki...

2. ABD borsaları şöyle efsanevi bir çöküş yaşasa benim DTH'ler çok güzel çözülecek. (tabi bu reyizin istediği bir çözülme değil sanıyorum)

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    ABD borsaları şöyle efsanevi bir çöküş yaşasa benim DTH'ler çok güzel çözülecek. (tabi bu reyizin istediği bir çözülme değil sanıyorum)
    evet iyi olur,
    dip balığı gibi bist 30 kağıtlarından iyi sepet yapılır.
    sağ kulağının üzerine yatılır.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    evet iyi olur,
    dip balığı gibi bist 30 kağıtlarından iyi sepet yapılır.
    sağ kulağının üzerine yatılır.
    O büyük oranda reyizin istediği bir çözülme ama onu da es geçmem açıkçası. Reyiz geçici, TC kalıcı ne de olsa.

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    iktidar değişmeden dth'lerin %90'ı çözülmez,üstelik iyimser tahminim bu.faiz indirimi bekleyenler döviz alabilir yıl sonu 9 lira üstünde olacak büyük ihtimalle.6.90lara geldiğinde faiz indirdiği gün dolara geçerim diye düşünenler vardı,ilk faiz indirimi gelene kadar dolar 9 üstünde olacak sanki,iktidar da rahatsız değil,yabancı turiste turizmi pazarlıyor,araba-telefon gibi ithal yüksek girdileri yüksek kurlar frenliyor,cari açığı finanse ediyor kendince,yerlinin ek alım yapmasına mani oluyor,çeşitli ihracat kalemlerinde rekabetçi kur ile avantaj yakalıyor niye döviz düşsün istesinler ki...
    millet ev - araba alma derdinde ,tatil gezme vs bahsetmiyorum bile..satılık aracım var arayan 20 kişi dovız bozup alacam diyor

6. NATO işi kötü gitti borsa çakıldı döviz yükseldi

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    NATO işi kötü gitti borsa çakıldı döviz yükseldi

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Venezuela, Kolombiya putra şekeri az gelmiş.!!
    Sırada Afganistan putra şekeri var.!!!
    Kralın olduğu yerde kural olmaz.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 828/1009 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •