Sayfa 828/1002 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bu,Kumarhaneci Besim Tibuk da şeytanın arkadaşı..
    Dün,Net Holding Şirketinin genel kurulu vardı.
    Katılma niyetim vardı,Tarihini unutmuşum kaçırdım.Gerçi,Toplantının Hisse fiyatına da bir faydası olmadı..
    Fakat;Belli ki,Beklentisi bitti diye satanların kağıtlarını aldılar..Yıllar önce Ağaoğlu ile yapılan anlaşmanın geldigi noktayı,Gece yarısı kap açıklaması ile yapıyor,Bugün de kağıt Sabah 4.30 açıp, gün içinde 4.51 TL de Tavanı gördü...
    Turizim sezonu da bitiyor,Bakalım Tibuk Ailesi ne cinlikler yapacak..

2.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Alkol,Tüm kötülüklerin Anası ..!
    Din,Tüm savaşların Babası..!
    Detaya gerek yok,Her şey meydanda.
    Dinsizlik de öyledir.

Bakınız: Komünist Sovyetlerin soykırımları

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,364
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    İşine nasıl geliyorsa,tepki gelince lay,lay lom,bu gibi insanlar inattır teneşire kadar inatlığı devam eder.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,364
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Dinsizlik de öyledir.

Bakınız: Komünist Sovyetlerin soykırımları
    Sen nereden biliyorsun sovyetlerin dinsiz olduğunu,ortadoks merkez kilise ünvanının bir kısmını hala koruyor,üstelik sosyalist rejimde herkes okula gitme mecburiyeti vardı,bunu devlet sağladı %70-80 kısımı hala üniversite mezunudur çoğuda bilim adamıdır,köpek gibi çalışma zorunluğu vardır,çoğu ülkelerede beyin satmıştır...Ortadoğu vs gibi ülkelerdende çıkmıştır geçmiş zamanda bilim adamları,ama dine ters geldiği için zorlanmışlardır kelleleri gitmiştir...Dinsizlerin savaşı dinliler kadar etkin değildir,sadece devleti için savaşmıştır oda kısmi aç gözlü olarak,ben dini savunmuyorum,zaten herkesin dini kendine göre,meditasyon gibi uygularsan huzur bulursun,ama işi şiddete ticarete dökersen çok tahlikeli silahtır,deizim öyle değildir,sadece yüce bir yaratıcı vardır ona saygımız sonsuzdur senin işinede karışmaz,doğa ise kendi bildiğini okur,çünkü kuantum gereği sistemi budur,sisteme müdahale edilmez sadece bir periyot içerisinde hareket eder,herşeyin özü enerjidir,her şey doğar ölür dönüş merkez enerji ile bütünleşmedir,sistemlen oynayan yaratıcı değildir sadece varlıklardır,ister ileri düzeyde gelişmiş olsun isterse gelişmemiş fark etmez vs herneyse konu çok uzun,sadece ön bilgi için yazdım saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,364
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Devletin içini kendi menfaatin,hırsın için boşaltırsan ondan,peşi ne yaparsan yap hiçtir.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 828/1002 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •