Sayfa 829/976 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Hedef girişim tepkide geride kaldı..
    Tekniği güzel..
    Zirveden uzakta..
    Karlı ve borçsuz..
    Girişim sermayeleri arasında tepkisiz kaldı..
    Bünyesinde Seyitler kimya var ve sağlık sektörü için üretim yapıyor..
    Aslında yükseliş trendinde.Ancak zirvesine göre oldukça ucuz kalmış.Endeksin tepkilerine geç tepki veriyor..
    Ancak endeks bozmazsa illa ki buralardan sert tepkisini verecektir.Ya ppatron alır götürür ya da başkaları hisseye üşüşür..
    Asla YTD..

2. Burada baldayımız vardı. Nerelerde 😊

3. 25 kuruşluk maskenin 5 lira olduğu covid günlerinde tüm dünya maske diye çığrışırken maske üretimi yapan covid krizinde bir ay içerisinde yüzde yüz prim yapan seyitler kimyanın yüzde 49 u hedefin değil mi.. Üretilip satılacak milyarlarca maskenin karı buna yansımayacak mı.. Bu ne sessizlik.. Takas da mı sıkıntı var.. Bu tepkisizliğe forumun duayenleri ne der. Sayın bdayı ve komutanlogar beyler ne der.. Rtabl güleri nereye taşıdı.. Maske küçümsenecek şey mi.. Bi kutusu bi varil petrole bedel bugünlerde..

4.  Alıntı Originally Posted by çotanak Yazıyı Oku
    25 kuruşluk maskenin 5 lira olduğu covid günlerinde tüm dünya maske diye çığrışırken maske üretimi yapan covid krizinde bir ay içerisinde yüzde yüz prim yapan seyitler kimyanın yüzde 49 u hedefin değil mi.. Üretilip satılacak milyarlarca maskenin karı buna yansımayacak mı.. Bu ne sessizlik.. Takas da mı sıkıntı var.. Bu tepkisizliğe forumun duayenleri ne der. Sayın bdayı ve komutanlogar beyler ne der.. Rtabl güleri nereye taşıdı.. Maske küçümsenecek şey mi.. Bi kutusu bi varil petrole bedel bugünlerde..
    Sayın Çotanak yanlış biliyorsam dayı düzeltsin galiba daha maske üretimi ve satışı yapilmadi. Ama yakındır yapılması diye düşünüyorum. Diğer konularda sonuna kadar haklısıniz.

ikna edilmişlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çıkılır.

5.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Sayın Çotanak yanlış biliyorsam dayı düzeltsin galiba daha maske üretimi ve satışı yapilmadi. Ama yakındır yapılması diye düşünüyorum. Diğer konularda sonuna kadar haklısıniz.

ikna edilmişlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çıkılır.

seykim in henüz maske üretimi yok faaliyet raporunu okursanız

yakı , yarabandı vs üretiyor. maske üretimi için hat kurulması lazım

onun içinde en az 2 üç ay lazım

6.  Alıntı Originally Posted by livehuman Yazıyı Oku
    Burada baldayımız vardı. Nerelerde ��

buralardayım , komutan beni yoruyor onun yüzünden yorum yapmıyorum eskisi gibi sayın lıvehuman

7. Sayın bdayım yorumlarınızı özlüyoruz. Burada olmanız gerçekten güç veriyor. Yine de ara sıra görünün derim. Hacimli işlemlerimiz beni umutlandırmaya başladı. Siz ne düşünürsünüz ?
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    buralardayım , komutan beni yoruyor onun yüzünden yorum yapmıyorum eskisi gibi sayın lıvehuman

8.  Alıntı Originally Posted by livehuman Yazıyı Oku
    Sayın bdayım yorumlarınızı özlüyoruz. Burada olmanız gerçekten güç veriyor. Yine de ara sıra görünün derim. Hacimli işlemlerimiz beni umutlandırmaya başladı. Siz ne düşünürsünüz ?

bu piyasada yorum yapmak zor be dostum

takas huşuma gitmiyor ama hisse yükseliyor enteresan işler oluyor

Sayfa 829/976 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •