105 lotu olanlar satmaya başlayınca, genelde 9.tavanda acemiler satmaya başlıyor,SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
105 lotu olanlar satmaya başlayınca, genelde 9.tavanda acemiler satmaya başlıyor,SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gün kapandıktan sonra yarınki emirleri gönderme saati 18.10 - 18.15 - 18.20 de kurumuna göre değişmektedir, bu emirler önce aracı kurumda sıralanır, sonrada bütün kurumlar aynı saatte borsaya iletirler, fark saliselerle belirlenmektedir, algoritmik emirlerin önüne geçmek mümkün değildir, ben 4 seanstır düzenli bir şekilde 18.15 de emir gönderiyorum ama sıra bana henüz gelmedi, büyük emir küçük emirin önüne geçiyor maalesef,
BUYUK EMİR KUCUK EMİRİN ONUNE GECMEZ!!!!
Madem buyuk emir kucuk emirin onune geciyor, tavandan satilan lotlara bir bakin neden 1-2 civarindaki lotlar satiliyor? Onlarin tum lotlar satildiktan sonra satilmasi gerekir.
Milisaniyelerle olculen bir siralama var. Bunlar ozel algoritmik yazilimlar. Bununla ilgili link paylastim yukarda.
Amannnn kendimi neden parcaliyorsam artik. Siz bildiginiz gibi devam edin arkadaslar. Herkese bol kazanclar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir
Ben verdim kalanlara , hayırlı olur inşallah.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Arkadaşlar Tavanda ne kadar alıcı var
tavanı bozacak gibi sanki millet erkenden dökülüyor
Yer İmleri