Sayfa 83/166 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 657 - 664 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

105 lotu olanlar satmaya başlayınca, genelde 9.tavanda acemiler satmaya başlıyor,
     Alıntı Originally Posted by sorp Yazıyı Oku
    acaba tavan ne zaman çözülür de alabiliriz tahmini olan var mı
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

gün kapandıktan sonra yarınki emirleri gönderme saati 18.10 - 18.15 - 18.20 de kurumuna göre değişmektedir, bu emirler önce aracı kurumda sıralanır, sonrada bütün kurumlar aynı saatte borsaya iletirler, fark saliselerle belirlenmektedir, algoritmik emirlerin önüne geçmek mümkün değildir, ben 4 seanstır düzenli bir şekilde 18.15 de emir gönderiyorum ama sıra bana henüz gelmedi, büyük emir küçük emirin önüne geçiyor maalesef,

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    gün kapandıktan sonra yarınki emirleri gönderme saati 18.10 - 18.15 - 18.20 de kurumuna göre değişmektedir, bu emirler önce aracı kurumda sıralanır, sonrada bütün kurumlar aynı saatte borsaya iletirler, fark saliselerle belirlenmektedir, algoritmik emirlerin önüne geçmek mümkün değildir, ben 4 seanstır düzenli bir şekilde 18.15 de emir gönderiyorum ama sıra bana henüz gelmedi, büyük emir küçük emirin önüne geçiyor maalesef,
    Neden bu hisseyi almak istiyorsunuz ? Hem de 5.tavandan, sakıncası yoksa. Ucuz mu borsaya dahil edildi

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    BUYUK EMİR KUCUK EMİRİN ONUNE GECMEZ!!!!
    Madem buyuk emir kucuk emirin onune geciyor, tavandan satilan lotlara bir bakin neden 1-2 civarindaki lotlar satiliyor? Onlarin tum lotlar satildiktan sonra satilmasi gerekir.
    Milisaniyelerle olculen bir siralama var. Bunlar ozel algoritmik yazilimlar. Bununla ilgili link paylastim yukarda.

Amannnn kendimi neden parcaliyorsam artik. Siz bildiginiz gibi devam edin arkadaslar. Herkese bol kazanclar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

5. Ben verdim kalanlara , hayırlı olur inşallah.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6. Arkadaşlar Tavanda ne kadar alıcı var

Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Tavanda ne kadar alıcı var
    3,6milyon lot

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

8. tavanı bozacak gibi sanki millet erkenden dökülüyor

Sayfa 83/166 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri