Originally Posted by Webster 14.80 den baby papil aldim fuatim Ya allaaaaaaaah Bismillaaaaaah Tekrar daldim
Halkb aldim
Originally Posted by Webster Halkb aldim Karlı olur inşallah. Halkbank ta ısrarcısın sayın abim... [emoji4] Alımları çok güzel ama.... WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by ZenciTarsus Karlı olur inşallah. Halkbank ta ısrarcısın sayın abim... [emoji4] Alımları çok güzel ama.... WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Eee arkasinda vf var 😀
Originally Posted by Webster Oooo matkapci agabeyim gelmis Hg niz Saglik sorunlari giderildi mi Ustad sagligim yerine gelsin yazmaya baslarim. Inan sizin hatır msj ınıza bile sağlikli cevap yazamadim.
5 hisseyle düşe kalka devam ediyorum
Originally Posted by boschyatirim Ustad sagligim yerine gelsin yazmaya baslarim. Inan sizin hatır msj ınıza bile sağlikli cevap yazamadim. Originally Posted by boschyatirim 5 hisseyle düşe kalka devam ediyorum Pek saygideger agabeyim Daha torun seveceksiniz Ins tez zamanda toplarsiniz Para pul hikaye Onemli olan saglik
Originally Posted by boschyatirim Ustad sagligim yerine gelsin yazmaya baslarim. Inan sizin hatır msj ınıza bile sağlikli cevap yazamadim. Geçmiş olsun üstadım acil şifalar dilerim sizlere
Forum Rules
Yer İmleri