Sayfa 83/582 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 657 - 664 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Uzun soluklu bakmak lazım! Resesyon gelirse bu fiyatlardan çok güzel alımlar yapmış olacaksınız, belki bu yıl enflasyon sizi param parça edecek ama, dünya da resesyon ile nikah kıymayacak..

Onun mükafatı da resesyondan çıkarken olur…

Resesyon gelmezse de enflasyonu yener mutlu olursunuz!

Sanırım ruh sağlığını bozmayacak hareketler yapmak en doğrusu, kredili işlem yapmamak gibi…( uygun tüketici kredisi değerlendirilebilir ödeme gücüne göre)

Ben bu seneyi ve hatta 2023 ü lot artırmak adına fırsat olarak görüyorum! Hatta eyt çıkarsa 10 bin lot alabiliyorum 35 tl fiyattan! 55 olursa fiyat beni zorlar tabii!

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Yarın 1000 lot artıracağım İNŞALLAH güzel bir fiyattan. Bu fiyat ve aşağısı kabulum. Hep pasiften alıyorum ben.
    Fedoramca para maliyet hesabı yapayım sana
    Yüksek enflasyon dönemin de enflasyon oranı düşük borçlanma iyidir ...

Örnek 1 bin lot Ereğli aldın 30.00 dan 30 bin tl ödedin .

1 sene sonra 6 tl den 6 bin tl geri aldın diyelim
    Temettü ile
    Faiz oranın 1 yılda misal bu orandan düşükse iyidir .
    Vurkaç yapmıyorsan

3. Yüksek enflasyon dönemin de
    Enflasyon oranın da düşük rakamla borçlanmak bile para kazanmaktır

4. Düşünsene yurt dışında yüzde 2 ile borçlan Türkiye’ye getir 😊😊😊

5. Türkiye de paranın aylık maliyeti yüzde 5

6. 11 ay önce 33 tl para verip alan Ereğlici ile
    Bugün 33 tl para verip alan arasında çok fark var
    Şimdinin 33 tl si o zamanın 25 felan

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yüksek enflasyon dönemin de
    Enflasyon oranın da düşük rakamla borçlanmak bile para kazanmaktır
    Saçma ama ben lotları hep düştükçe artırdım! Biraz da kendimi öyle teselli ettim, lotların artışını görmek de güzeldi.

Sonuçta borçla da alsam o borcu bir şekilde ödüyorum alınmış alınmış oluyor…Fiyat yarın 37 olsa bu alımı yapmayacaktım mesela, lot da artmayacaktı! Para artacak ama lot artmayacak!

Maaşın şu an önceki kredilerle birlikte 3’de1 i kredilere gidecek %15 faiz ortalamaları ile.
    Olsun öderim alınmış alınmıştır diyip fazla da didiklemeden alıyorum, şu an bu fiyata fitim yarın daha düşükten alabilirsem daha da mutlu olurum!
    1000 lotun altı başarısız bir operasyon olur adıma…Diğer taraftan hisse daha da düşerse kaç tl ekside olacağımı şimdilik görmezden geliyorum 😂

8. Dştükçe alarak başlangıçtaki lotumu 2,21 kat artırmışım, hala zarardamıyım evet ama 5 yıllık hisse hedefim vardı şu an 2,5 yıla düştü! 5 yıl beni ihya eder!

Sayfa 83/582 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •