Sayfa 830/1032 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by fdogan3438 Yazıyı Oku
    Zaten kafaya koydum maliyetime geldiği gün ( gelirmi bilmem ) viopta short pozisyon açıcam, en azından tekrar aşağı gelince zarar etmem.

Nasılsa düşücek 5 senedir düşüyor
    O dusus sonlanacak. Umarim yakinda olur. Ben %40'imi gectim TAV'a. Ordan da bir %5 yedik ama olsun, hic keyfimi bozmadi. O hisse zaten sig bir hisse, istedigin zaman alamiyorsun. Ancak curcuma ciktiginda girebiliyorsun aradan. Tekrar buraya getirecegim ama ileride. En azindan artik trade yapmanin maliyet dusurucu etkisi oluyor burda. Pis bir hisse bu, onda herkes hemfikir. Ayrica ayi piyasasindayiz, boyle hareketler normal.

Alıntı Originally Posted by serkan_tgs Yazıyı Oku
    Forumlar aglama duvarina donmusse herkez suclucak birilerini aramaya basladiysa kisa sure icinde guzel haberler gelmeye ve ralli modune gecicek demekdir[emoji4]'sadece kendi avuntumdur'

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Her ay yaziyoruz boyle serkan. Bence o teorini bosver.

Bu arada 4 tane puani vardi forumun. Oteki taraftan ne guzel kolay buluyorduk konunun basligina bakmadan CAFE TREND 5 yildizli oldugu icin. Birisi 5 yapmis, konuyu bulamadim.

4.  Alıntı Originally Posted by serkan_tgs Yazıyı Oku
    Forumlar aglama duvarina donmusse herkez suclucak birilerini aramaya basladiysa kisa sure icinde guzel haberler gelmeye ve ralli modune gecicek demekdir[emoji4]'sadece kendi avuntumdur'

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben de o avuntuya güvenerek 5 ay önce girdim, şimdi ben ağlıyorum. İnşallah önümüzde ki süreçte sen de ağlamassın

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    O dusus sonlanacak. Umarim yakinda olur. Ben %40'imi gectim TAV'a. Ordan da bir %5 yedik ama olsun, hic keyfimi bozmadi. O hisse zaten sig bir hisse, istedigin zaman alamiyorsun. Ancak curcuma ciktiginda girebiliyorsun aradan. Tekrar buraya getirecegim ama ileride. En azindan artik trade yapmanin maliyet dusurucu etkisi oluyor burda. Pis bir hisse bu, onda herkes hemfikir. Ayrica ayi piyasasindayiz, boyle hareketler normal.
    İyi yapmışsınız, bazen ısrar etmemek gerekir bir hisse de. Benimse trakyacam dikkatimi çekiyor. Bizim eski ağlama duvarımız külcünün akrabası. O gruba göre epey düzeltme yedi

6. Evet, şiddetli bir ayı piyasasındayız ve bu piyasada hemen hemen tüm hisseler göçmüş durumda. Halkbank ile birlikte tüm bankalar tarihi diplerde. Sadece bir kaç tahta etkilenmedi, örneğin KOZAA KOZAL vs gibi. Ama bazıları sadece benim elimdeki HALKB ile FENER düşmüş, diğer kağıtlar acayip prim yapmış gibi bir algı yaratıyor. Adam elindeki YKBNK'nin performansını görmezden gelip HALKB'ye laf çakıyor. Bu tür yorumlara gülüp geçiyorum çünkü asıl amaçlarının polemik çıkarmak olduğunun farkındayım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

7. Elbet bir yerden dönüş başlayacak ama bu dönüşün ne zaman ve hangi seviyeden başlayacağını hiç kimse bilmiyor. HALKB son bir kaç aydır geniş bir kanal içinde yatay hareket ediyor. Dip yapma sürecinden mi geçiyoruz yoksa yeniden aşağı gitmek için bir bahane mi arıyoruz, yakında bu sorunun cevabını alırız.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Evet, şiddetli bir ayı piyasasındayız ve bu piyasada hemen hemen tüm hisseler göçmüş durumda. Halkbank ile birlikte tüm bankalar tarihi diplerde. Sadece bir kaç tahta etkilenmedi, örneğin KOZAA KOZAL vs gibi. Ama bazıları sadece benim elimdeki HALKB ile FENER düşmüş, diğer kağıtlar acayip prim yapmış gibi bir algı yaratıyor. Adam elindeki YKBNK'nin performansını görmezden gelip HALKB'ye laf çakıyor. Bu tür yorumlara gülüp geçiyorum çünkü asıl amaçlarının polemik çıkarmak olduğunun farkındayım.
    Geçen hafta moody's Türkiye resesyon a girmiş olabilir dedi. 2019 çok daha zor geçecek. Dolayısı ile ayı piyasası uzun süre devam edebilir...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 830/1032 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •