Sizi anlamaya çalışıyorum ama olayı kişiselleştirdiniz bizim konumuz printaş bronz üyeliğim konusu benim tercihim değil acemi üye olsamda fark eden bir şey yok benim için çünkü 32 yıldır yüzde doksan kaybediyorum benim tercihlerimin hepsimi yanlış yoksa başka bilmediğimiz şeylermi var bilgi alamadığımız için yazılanların hepsi yorumlar ve dedikodular üzerine akantla yapmış olduğumuz kişisel kurgular var bunları gerçekmiş gibi algılamanızı istemem bizlerin gerçek ve güvenilir bilgiye ulaşmamız için spk ve yönetim kurulu kararlarının tescil edilmesi gerekiyor tecrübelerimizi ve bilgilerimizi paylaşırkende olması gerekenleri kanunlara ve kurumların yazılı bilgilerine atıfta bulunarak yapıyoruz afaki gibi gelebilir ama hepsinin haklı sebepleri mevcut ve bunlar burda açıklanmıştır 25 milyon vergi borcu konusu spknın açmış olduğu dava tutanaklarında var bu davaya müdahil olan arkadaşımın sayesinde bu bilgiye ulaştım inanıp inanmaman size kalmış birşey olaylara bakış açısı getirmek için yorum kattım eleştiriye açık 25 milyon vergi borcu tahakkuk ettiyse kazanmış olmalı dedim burda hukukun işleyişi bürokratların aldığı kararlar ve dayanakları onların bileceği işler bizim yaptığımız haklı olduğumuz davada sabırla beklemek bir gün elbet tescili bir belge yayınlanacaktır
Yer İmleri