Sayfa 831/992 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    O da olacak öteki de olacak.
    Sepet diyorsunuz yani hocam
    Dikkat edelimde sepetin alti cikmasin...

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sepet diyorsunuz yani hocam
    Dikkat edelimde sepetin alti cikmasin...
    Sepet işi çok önemli, altı çift katmanlı olursa kesin çıkmıyor.

Bu arada ilgilenenlerin ons'a bir gözatmalarını istiyorum. Sepete bir miktar emtia eklemekte faydalı olacak galiba.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad o zaman bu arkadas neyden bahsetmis ben anlamadim. Millet alacaksa neden yarini beklesin.

Not:tfx im yok
    bahsettiğim kesim banka üzerinden alanlar hocam,tfx zaten açık,dünkü düşüşte dolar tepki görmeden 40 kuruş neredeyse geriledi bu fırsat bankalar açıkken olsa kimse kaçırmazdı ben kaçırmazdım en azından,hafta sonu ve diğer tatillerde banka üzerinden makas çok yüksek oluyor o yüzden işlem yapamıyoruz tfx için de kendime güvenmediğim için girmiyorum ,ben %35 civarı dolardayım kalanlar ppf'de duruyor fırsat bulunca bozup alırım 6.20 den bozayım 5.65 olur yine alırım dünyasında değilim onu yakalayan zaten ermiş filandır,ama yıllık bazda düşününce tepe noktalarda olmadıktan sonra dolarda olan zarar etmedi sadece acele eden ya da panik yapan zarar etti,şimdi ben 3.48 den 4,81 den 5.72 den 5.89 dan elimde dolar tutuyorum bunca zaman aldığım dolar faizini de ayrıca aldım,bunun dışında birçok defa da al sat yaptım ama hiçbir zaman terste kaldığımda satmadım,örneğin dolar 5.15 lere kadar düştüğünde ben çoktan düştükçe almaya başlamıştım ve 5.41 idi ortalamam 5.74 te sattım sonra 6.20 e kadar gitti kısmet,şimdi de öyle düşünüyorum düşerse alırım çıkarsa zaten elimde yeterli dolar var,bunun için de günlük faizde ya da günlük ppf'de devam ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sepet işi çok önemli, altı çift katmanlı olursa kesin çıkmıyor.

Bu arada ilgilenenlerin ons'a bir gözatmalarını istiyorum. Sepete bir miktar emtia eklemekte faydalı olacak galiba.
    Şu emtialar bir türlü eklenmedi galiba sizin sepete Sn.myfinans

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şu emtialar bir türlü eklenmedi galiba sizin sepete Sn.myfinans

Sepetin altını sağlamlaştırıyorum, malum ağır oluyor emtialar.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sepetin altını sağlamlaştırıyorum, malum ağır oluyor emtialar.
    Altta ne var üste neler gelecek varil varil petrol göz kırpmıyor mu ? Hazır dolar ve petrol düşüşteyken petrole yer versek sepete nasil olur ?

Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Altta ne var üste neler gelecek varil varil petrol göz kırpmıyor mu ? Hazır dolar ve petrol düşüşteyken petrole yer versek sepete nasil olur ?

Petrol dibi bulunca yada biz o kanaate varırsak Ak portföy petrol fonu alınabilir, ama onu sepete koymamak lazım etrafa bulaşıyor.

Geçen yumurtaya yatırım yapmıştım(30'lu aldımdı), ben aldıktan sonra Irak alımı kesince fiyatı %50 düşmüş, bu gün BİM'de gördüm, sudan ucuz yumurta.Külliyen zarar ettim.Emtia seçerken dikkat edecem artık

8. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 831/992 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •