Sayfa 832/1078 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Cezanın sebebinin bu olduğundan emin misiniz?

Cezaya sebep olacağını sanmıyorum. Öyle olmuşsa bir hata olmuş olmalı...

Ben sizin mesajınızdan sonra o başlığa bakıp inceleme fırsatı buldum. Kendi adıma teşekkür ederim...

Tablonun bana katacağı bir şey olmasa da nasıl hazırlandığı konusu daha çok ilgimi çekti.

Her şeyi kısıtlanmış bir tablo olduğu için pek bir anlam ifade etmiyor. Rahatsızlanmasaydım daha mükemmelini site olarak sizlerle paylaşacaktım. Şimdilik kısmet olmadı...

O tablolar bu haliyle bile bir çok kişinin işine yarar durumda. Buna inanıyorum...

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Kolay gelsin sağlık ve sıhhatiniz daim olsun.

Hayırlı Cumalar...

Sağlıklı ve mutlu güzel bir gün olur inşaAllah...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Cumalar...

Sağlıklı ve mutlu güzel bir gün olur inşaAllah...
    Sevgili üstadım, dünden beri MRDIN i takip ediyorum. Geçtiğimiz sene ASELS e tecavüz ettikleri gibi tahtada alenen tecavüz ediyorlar millete. Bu kadar olmaz dedirtecek cinsinden. Phlip ve marr mal almaya çalışıyor elinde olanlarda basıyor habire. Aslında diğerlerinden yani diğer şirketlerden dönüşenler satıyorlar sanırım herkesin kafası karıştı tam bir toz bulutu oldu. İlginç, hakikaten ilginç. Ederi beş para etmeyen dandik dundik şirketler 3-5 hatta 10x yaptı. Buna görülen reva değil. Türkiye nin en büyük çimento şirketi oldu. Çok üzüldüm. Aslında buradan ok gibi fırlaması gerekirken. Teknik anlamda yukarı sıçraması için buralara gelmesi gerekir diyeceksiniz. Belki haklısınız da ama CMENT i gördükten sonra o kadar da değildir diyorum.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sevgili üstadım, dünden beri MRDIN i takip ediyorum. Geçtiğimiz sene ASELS e tecavüz ettikleri gibi tahtada alenen tecavüz ediyorlar millete. Bu kadar olmaz dedirtecek cinsinden. Phlip ve marr mal almaya çalışıyor elinde olanlarda basıyor habire. Aslında diğerlerinden yani diğer şirketlerden dönüşenler satıyorlar sanırım herkesin kafası karıştı tam bir toz bulutu oldu. İlginç, hakikaten ilginç. Ederi beş para etmeyen dandik dundik şirketler 3-5 hatta 10x yaptı. Buna görülen reva değil. Türkiye nin en büyük çimento şirketi oldu. Çok üzüldüm. Aslında buradan ok gibi fırlaması gerekirken. Teknik anlamda yukarı sıçraması için buralara gelmesi gerekir diyeceksiniz. Belki haklısınız da ama CMENT i gördükten sonra o kadar da değildir diyorum.
    Dediğin gibi çok saçma işlemler oluyor...!!!

Bu nedenle ben de dün kasayı doldurdum...

Benim alımlarımı görünce birilerinin canı sıkıldı herhalde aşağıya basıp duruyorlar...

İstedikleri kadar bassınlar benden alamazlar...

Biraz daha basacak olurlarsa bir o kadar daha alırım. Kendileri düşünsün...

7. İyi güzelde bu uyumsuzluk ne olacak.

Alttak kesince uyumsuzluk yeni trend olabilir... [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

İyi güzelde bu uyumsuzluk ne olacak.
    E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 832/1078 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •