Kaybettiklerini anlayınca "yeniden isterük!" diye başladılar ağlamaya...
Biraz mert olun yenilgiyi kabul edin be !!!
Kaybettiklerini anlayınca "yeniden isterük!" diye başladılar ağlamaya...
Biraz mert olun yenilgiyi kabul edin be !!!
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Almanyada yaşamış biri olarak katılıyorum ve ekliyorum. Almanlarda çöpe giden besin çok az.. Biz dolabı tıka basa dolduruyoruz yarısı çürüyor çöpe gidiyor onun yerine hergün taze ve az yemek daha mantıklı. Şu an tane tane almamızın sebebi ise alım gücünün düşmesi alım gücü yükselsin yine tıka basa yeriz ve israf ederiz merak etmeyin![]()
AK PARTİ, İSTANBUL'DA SEÇİMLERİN YENİLENMESİ İCİN YSK'YA TAM KANUNSUZLUK İTİRAZI BAŞVURUSU YAPTI - NTV
bunun azzz ı olan var mı...
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Ak parti, istanbul'da seçimlerin yenilenmesi için ysk'ya tam kanunsuzluk itirazı başvurusu yaptı-ntv/son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu size bir şeyi hatırlatıyor mu?DW Türkçe
#Canlı AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: İleri sürdüğümüz iddiaları çürüten belgeler görmedik.
FETÖ'den yargılanan Balyoz davası savcısı Hüseyin Kaplan, ''Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs'' suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri