Sayfa 835/1000 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. Kaybettiklerini anlayınca "yeniden isterük!" diye başladılar ağlamaya...
    Biraz mert olun yenilgiyi kabul edin be !!!
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bahçeli: "Seçim yenileme demokrasinin bir gereğidir. Toplumsal kargaşa yerine sandığa bir kez daha gidip Türkiye'yi huzurlu kılmak daha akılcıdır."
    Yasalara "Mevcut iktidar partisinin adayı +1 oy alması BB başkanı olması için yeterlidir.Muhalefet partisi ise cumhurun aklinda bir soru isareti kalmamasi icin en az 500bin oy farkla seçilirse BB Başkanı olabilir" maddesi eklensin cumhur rahatlasın artık...
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

3.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    oralarda çok kimse yanlız yaşıyor..sadece kenddine yetecek kadar alıyor..

kasada taneyle alan varsa bilin ki bekar ve yanlız yaşıyordur

bizdde taneyle alınması ise refah seviyemizin artmasındandır
    Almanyada yaşamış biri olarak katılıyorum ve ekliyorum. Almanlarda çöpe giden besin çok az.. Biz dolabı tıka basa dolduruyoruz yarısı çürüyor çöpe gidiyor onun yerine hergün taze ve az yemek daha mantıklı. Şu an tane tane almamızın sebebi ise alım gücünün düşmesi alım gücü yükselsin yine tıka basa yeriz ve israf ederiz merak etmeyin

AK PARTİ, İSTANBUL'DA SEÇİMLERİN YENİLENMESİ İCİN YSK'YA TAM KANUNSUZLUK İTİRAZI BAŞVURUSU YAPTI - NTV

bunun azzz ı olan var mı...
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Ak parti, istanbul'da seçimlerin yenilenmesi için ysk'ya tam kanunsuzluk itirazı başvurusu yaptı-ntv/son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Yasalara "Mevcut iktidar partisinin adayı +1 oy alması BB başkanı olması için yeterlidir.Muhalefet partisi ise cumhurun aklinda bir soru isareti kalmamasi icin en az 500bin oy farkla seçilirse BB Başkanı olabilir" maddesi eklensin cumhur rahatlasın artık...
    500 bin oyu da Ordulu Cemal kabul etmiyor, 557 bin kişi muhtarlık için memleketine gitmiş, kabul edilecek eşik 3-5 milyondan aşağı değildir.

7. DW Türkçe

#Canlı AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: İleri sürdüğümüz iddiaları çürüten belgeler görmedik.
    Bu size bir şeyi hatırlatıyor mu?

FETÖ'den yargılanan Balyoz davası savcısı Hüseyin Kaplan, ''Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs'' suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 835/1000 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •