Sayfa 836/1002 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ankara’da hissedilen bir deprem meydana geldi
    Afad : Saat 22.53’de Ankara Kalecik’te 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Bi saklandık ,inşallah büyüğü olmaz

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Afad : Saat 22.53’de Ankara Kalecik’te 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
    Kandilli Rasathanesi : Depremin büyüklüğü 4.6

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Ankara Valisi Vasip Şahin : Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.

Günaydın kafe

Yılın ilk kabine toplantısı bugün yapılacak , toplantısı sonrası Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor

HSBC, TATGD hisselerini takip listesinden çıkardı. Kuruluşun 9 Ocak 2021 tarihli raporunda, kaynak ayarlaması kapsamında Tat Gıda hisselerinin takip listesinden çıkarıldığı, son hedef fiyatın 11,00 TL, yatırım tavsiyesinin TUT olduğu belirtildi

HSBC, kaynakların yeniden dağıtımı çerçevesinde #BIZIM'i takip ettiği hisseler listesinden çıkardı. HSBC, Bizim Toptan için son hedef fiyatını 14,00 TL ve tavsiyesini
    'azalt' olarak belirledi

Ünlü&Co, ENJSA için tavsiyesini 'Al'dan Tut'a indirdi, hedef fiyatı 13,8 TL
    *Garanti BBVA Yatırım,
    ISCTR için tavsiyesini 'Endeks Üzeri Getiri'den 'Endekse Paralel Getiri'ye indirdi, HF 8,40 TL
    YKBNK için 4,10 TL hedef fiyat ile 'Endeks Üzeri Getiri' tavsiyesini sürdürdü

Sayfa 836/1002 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •