Sayfa 837/998 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    siz genellikle gyo üzerine tahtalara veya arsa üzerine yatırım yapyorsunuz ?,
    ben gyo pek sevmiyorum anım olduğu için koray gyo vardı koç la ortaklıkları vardı İstanbul riva yerleri vardı projeler havada uçuşuyordu bu tarafta ingilizlere garipçe tarafında araplara karşılıklı projeler havada uçuşuyor bende sizin gibi daha önceden toplamaya başladım sonra şirket içinde başka film döndü koç vs ayrıldı , hükümete yakın kişiler geldi o bölgeye vs derken istediğim prim olmadı gyo tahtalarında mutlaka bir sıkıntı çıkıyor özellikle para aklayacaklarsa bu yüzden sevmiyorum sizin yolunuz açık olsun

Sn.Sindoma, hisse alırken önceliğim temel analiz,sonrası AL-SAT yaparken teknik analiz.
    Kötü deneyimler tecrübemizdir.(bence)

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bu görüşe katılmıyorum,çünkü:

-Bankacılık sektöründe enflasyon muhasebesi uygulanmasına izin verilmediği için ,zarar ettikleri halde etmedikleri karlar üzerinden hem akbank hem yapı kredi bankaları 7 milyar TL'nin üzerinden vergi ödediler,yılın ikinci yarısında da benzer tutarda vergiler ödeyip,reel olarak zararları artacak.

-Eski dönemden ,makro ihtiyatı tedbirler kapsamında bankaların almak zorunda bırakıldığı yüklü miktarda düşük faizli tahvil var,bankalar bunlardan ciddi zarar yazıyor,TÜFE'ye endeksli tahvillerden kar yazsalar da bu zararın ancak bir bölümünü karşılıyor

-Merkez bankasının bankalara getirdiği aylık %2 kredi büyümesi kısıtlaması var,bu bu kısıtlama bankaların karlılığına fren oluşturuyor.

-Artık negatif reel faizli mevduatlar yok,bankalaın kredi-mevduat faiz marjı daralmış durumda.

-Sıkılaşan para politikası ve yükselen faizler batık kredi oranında artış getiriyor.

Sanayi şirketlerinin ise rekabet gücü azalmış durumda;

-İçeride sanayi üretimi azalırken tüketim malları ithalatı artıyor.Başta ana ihracat pazarımız avrupa olmak üzere ABD hariç büyük ekonomiler durgunluğa girmemek için mücadele ediyor ve daralan bu pazarlara satış yapmak zorlaşıyor,içeride de şirketlerimizin satışları düşüyor.Şirketlerimiz genellikle yabancı kaynak ile iş yapmaya alışmışlar,finansmana ulaşmaktaki zorluk şirketlerimizi zorluyor.Şirketlerin nakit akış tablolarına dikkat etmek lazım.Kitaba uygun hareket etmeyen şirketler zor durumda kalabilirler,böyle dönemlerde şirketlerin iyi yönetim gösterip,gemiyi limana yanaştırabilmeleri ve gerekenleri yapmaları gerekir.Örneğin satışlar düşmüşse cesaretle fırtına geçinceye kadar küçülme kararları almaları,likit olmaları,ellerindeki aktifleri nakte çevirip likit kalmak gibi...
    Temel anlamda dediklerinize katılıyorum şapkadan tavşan çıkar mı onu siz daha iyi bilirsiniz bu konularda donanımlı olan sizsiniz ben piyasada katalizör olarak kullanılacak alanı kalmadığı için bankaları yorumladım.Yoksa ykbnk satış hikayesiyle game over olan pıst 100 o zamanda beri alçalan tepelerle banka dağıtıyorlar bugunde yapıldı aynısı.Eğer dediğiniz gibiyse pıst 100 de olmayan hikayeden dolayı bu hareketler tepki ve belli bantta kalır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abi ilk baktığımda adını görememiştim. galiba resmi sonradan ekledin.

cevap için teşekkür ederim.
    Rica ederim.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bol kazançlar Mert abi.!!

Pala sofraya davet ediyor.!!!
    Seni.!!!
    Köfteci Yusuf’a buyur gel.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yok ya dünden beri
    e-broker'ında yazıpduruya abi... daha bizi neye oğraştırıyon

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Sn.Sindoma, hisse alırken önceliğim temel analiz,sonrası AL-SAT yaparken teknik analiz.
    Kötü deneyimler tecrübemizdir.(bence)

YTD
    2 enstrümanı uyguluyorsanız zaten tahtanın karekterislik yapısını ezberliyorsunuz bunu grafa döktüğünüzde ürün almaya başlıyorsunuz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu tahtayı daha önce burada üstü kapalı söylemiştiniz ondanmı bahsediyorsunuz.eğer öyleyse o zaman mehmede gerek yok siz şifreyi çözmüşünüz
    Şifreyi buldum ağabeylerim.

Açıklıyorum.

ŞİFRE MERKÜR

https://www.beyazperde.com/filmler/film-17372/

Sizlere güzel ve keyifli bir akşam dilerim

Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bol kazançlar Mert abi.!!

Pala sofraya davet ediyor.!!!
    Seni.!!!
    Köfteci Yusuf’a buyur gel.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    OOvlum bi crash diyon bi domuz diyon ..bi otoban diyon ..net ol yahu

Long musun şort musun ..nedir yanee

https://www.youtube.com/watch?v=Kmu_UVgk2ZA
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 837/998 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon