Sayfa 839/1027 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    kim yaptırmıyor abisi? sen istersen kim nereye yaptırmıyor? yok anlaşamayacağız... bakınız devletin ruhu ve refleksi vardır. türk devleti zamanı gelince kendini korur. yaşama güdüsü çok kuvvetlidir. zamanı gelir yeni bir dünya kurulur... gerektiğinde posalarını atar yoluna doğru olanı bulup devam eder.

kimi zaman kahraman sandığın insan bakmışsın haindir. 1nci dünya savaşında verdun muharebesinin kahramanı fransız mareşal joseph petain 2nci dünya savaşında nazilerle işbirliği yaptı ve vatan haini suçlamasıyla hayata gözlerini yumdu. vatan haini olarak öldü. dünyada dengeler o kadar basit değil. herkes kolay lokma değil. kim gerçekten kahraman o da belli değil.
    Öncelikle şu abisi tarzı hitap tarzını değiştirin.Ben temel nezaket kurallarına heryerde uymayı severim.Karşıdan da beklerim.Ben size siz diyorum siz de bana aynı şekilde hitap edin lütfen.Siz çok araştırmadığınız bilmediğiniz konuda yazıyorsunuz.Okuyun dediğim kitapları kim hain kim değil kararınızı o zaman verirsiniz.Bu işler hamasetle olmaz bilgiyle olur.Aynı düzeyde değil bilgimiz.Bu gıda işini çok araştırdım şu anda kendi düşüncelerimi doğrulamak için sayfalarca yazabilirim ama gerek yok zaten çoğunu adamlar yazmış.O kitapları okuyunca anlarsınız neyi ne kadar becerebiliriz neyi yapamayız.Tarım işi tehlikede bu tehlikeden de sadece bilgiyle kurtulabiliriz.Öyle vurdumu oturturuz la olmaz o iş.Adamlar yıllardır bize vuruyor ve oturtuyor.Samanı eti patatesi bile ithal etmek zorunda kalmışız hala vurdu mu oturturuz modundasınız.Okuyun kitapları anlarsınız ne vurabiliriz ne oturtabiliriz, adamlar onlarca anlaşma ile heryerden bağlamışlar elimizi kolumuzu.Neyse bence gereksiz bir tarzda ilerliyor bu tartışma size iyi geceler.

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    kim yaptırmıyor abisi? sen istersen kim nereye yaptırmıyor? yok anlaşamayacağız... bakınız devletin ruhu ve refleksi vardır. türk devleti zamanı gelince kendini korur. yaşama güdüsü çok kuvvetlidir. zamanı gelir yeni bir dünya kurulur... gerektiğinde posalarını atar yoluna doğru olanı bulup devam eder.

kimi zaman kahraman sandığın insan bakmışsın haindir. 1nci dünya savaşında verdun muharebesinin kahramanı fransız mareşal joseph petain 2nci dünya savaşında nazilerle işbirliği yaptı ve vatan haini suçlamasıyla hayata gözlerini yumdu. vatan haini olarak öldü. dünyada dengeler o kadar basit değil. herkes kolay lokma değil. kim gerçekten kahraman o da belli değil.
    kim yaptırmıyor diyecene al soner yalçının kitabını oku
    bir halt olacağı yok.

Günaydın
    TÜRKİYENİN seçimi hayırlı olsun
    Güneşli güzel günler yakındır.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,150
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kim yaptırmıyor diyecene al soner yalçının kitabını oku
    Sadece bay pipo yu okusa yine yeter .....ama nerde.....[emoji16]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,150
    Oyumu kullandım..vatana millete hayırlı olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Günaydın
    TÜRKİYENİN seçimi hayırlı olsun
    Güneşli güzel günler yakındır.
    Günaydın.
    Aynen başkan, güneşli güzel bir güne uyanmış olmak dileğiyle..

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Sadece bay pipo yu okusa yine yeter .....ama nerde.....[emoji16]

tarım politikaları konusunda saklı seçilmişler bence tek başına herşeyi açıklıyor
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,150
    Öyle ama....mah in ABD nin kucağına düşmesinden sonra oluyor herşey.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tarım politikaları konusunda saklı seçilmişler bence tek başına herşeyi açıklıyor

Sayfa 839/1027 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •