Öncelikle şu abisi tarzı hitap tarzını değiştirin.Ben temel nezaket kurallarına heryerde uymayı severim.Karşıdan da beklerim.Ben size siz diyorum siz de bana aynı şekilde hitap edin lütfen.Siz çok araştırmadığınız bilmediğiniz konuda yazıyorsunuz.Okuyun dediğim kitapları kim hain kim değil kararınızı o zaman verirsiniz.Bu işler hamasetle olmaz bilgiyle olur.Aynı düzeyde değil bilgimiz.Bu gıda işini çok araştırdım şu anda kendi düşüncelerimi doğrulamak için sayfalarca yazabilirim ama gerek yok zaten çoğunu adamlar yazmış.O kitapları okuyunca anlarsınız neyi ne kadar becerebiliriz neyi yapamayız.Tarım işi tehlikede bu tehlikeden de sadece bilgiyle kurtulabiliriz.Öyle vurdumu oturturuz la olmaz o iş.Adamlar yıllardır bize vuruyor ve oturtuyor.Samanı eti patatesi bile ithal etmek zorunda kalmışız hala vurdu mu oturturuz modundasınız.Okuyun kitapları anlarsınız ne vurabiliriz ne oturtabiliriz, adamlar onlarca anlaşma ile heryerden bağlamışlar elimizi kolumuzu.Neyse bence gereksiz bir tarzda ilerliyor bu tartışma size iyi geceler.
Yer İmleri