Bu nasıl bir fonmuş ACC, yoruyor, uyku kaçırıp nöbet tutturuyor, insanda mukavemeti arttıran bir fon 😃😃
Originally Posted by Webster Ustad belli olmus serveybey yazmis 1.12 diyor Nerden baktığını onaylamadı
Originally Posted by Webster Arti getirirse anasini...diyecem ama sizler icin getirsin ustadim 😉😉😉😉 hakediyor üstad. 14-15 ocakta yaptigindan yapsa yeter iki gün(aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş)😁 Zarar yazmasın, tcd yi gectim ppf cilerin dilinden kurtarsin yeter gayrı😂
Originally Posted by verytired Bu nasıl bir fonmuş ACC, yoruyor, uyku kaçırıp nöbet tutturuyor, insanda mukavemeti arttıran bir fon 😃😃 Uyku kaçıran fondan uzak durmak lazım uyku önemli
Originally Posted by admustafa Uyku kaçıran fondan uzak durmak lazım uyku önemli insan bi süre sonra "ulan kesin zarar yazmıştır" a da alışıyor üstad. Ama için için saydırıyor😁
Originally Posted by admustafa Nerden baktığını onaylamadı FIL nasıl öğreniliyordu, aynı yöntemle olmuyormu?
Originally Posted by Fonetik insan bi süre sonra "ulan kesin zarar yazmıştır" a da alışıyor üstad. Ama için için saydırıyor😁 Zarar yazması önemli değil üstadım Uykuyu kaçırmasın benim demek istediğim
Originally Posted by myfinans FIL nasıl öğreniliyordu, aynı yöntemle olmuyormu? Bilmiyorum denemek lazım Birde hep birlikte bir el atıp fon yönetim ücretini de düşürtmek lazım 2.75 falandı sanırım FID'de
Forum Rules
Yer İmleri