İzoguard ile hiç bir bağlantıları kalmadı anlaşma iptal edildi erkut holding ile
CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İzoguard ile hiç bir bağlantıları kalmadı anlaşma iptal edildi erkut holding ile
Neden bunlar belge saklıyor kdv ödemiyor faturalar yok stoklar yok denetim şirketi neden sınırlı olumlu görüş bildirdi.kanunlarda bir güvenceleri yoksa zaman aşımı na uğratıp indire gandi mi yapacaklar sanıyorsun çok zor
Hani belge yedinmi yoksa nipponda da diyorlardı.
Arsa dahil isim hakkı dahil kiraya verilmiş durumda haciz işlemlerinin önüne geçmek amacı ile yapılan kiralama anlaşması 7 yıllık
Kiraya kime verdi isim hakkını bedava verilmiyor açıklama yapması lazım özel durum sakıncalı
V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyin belgesi ben klavye başında olmaz bu işler kalkıp gideceksin fabrikaya da nipponada alacaklı bankalara da mahkemeye de icra dairesine de ararsın hasan safa doğan türk neyin belgesi borsa dışında kalarak kap bildirimdende kurtulmuş
Kap bildirimde zorunluluk yok gidersin spk yazılı değil bire bir konuşursan sana istediğin bilgiyi verirler
Borsa dışı şirketler için özel durum açıklaması var spk nın sitesinde ben çok gezdim nafile laftan başka birşey duyamazsın borsa dışı olması ortaklarına açıklama yapmama gibi gibi bir hak tanımıyor kanunlar dayanağı yoksa spk nın uyarısını oku 2017- 22 haftalık bültende.
Yer İmleri