Sayfa 840/1030 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Altının 100 yıllık grafiğine bak, parmaklarınla say tepeleri. Tam el parmakların kadar tepe göreceksin. Becerebilirsin dimi?
    Üstad ben 100 yıllık grafiğe bakamıyorum bir zahmet atarsanız sevinirim. Zira altinda degilde altın ureticisi olan şirkete iyi yatırımım var.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Ons altın sessiz ve derinden ilerliyor. 10 yıl önce ons altın 1800 dolardı. 10 yılda herşey aldı yürüdü ve altının 10 yıllık döngüsüne geldik. Mesele doların en düşük yerinden almak altını. 5,50 nin destek olduğunu sağır sultan bile biliyor. Sonuçta dayak bile kısmetle yenir ama ben mesajı üst mesajlarımla beraber gönderdim. He sen aldın mı dersen vadem yarın doluyor. Kısmet
     Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    istatistikte 36 ve üzeri kez bir şey tekrar etmeli ki anlam kazansın ... altında kaç kez 10 ar yıllık döngü olmuş ? bunları tespit edebilir misiniz ? İstatistik biliminde döngü diyebilmeniz için 36 ve üzeri tekrar olmalı... Bu altında 36 kez 10' ar yıllık döngüyü tespit edebilmeniz demek...
    okuduğunu anlamayı becerebilirsin değil mi ...

3.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Ons altın sessiz ve derinden ilerliyor. 10 yıl önce ons altın 1800 dolardı. 10 yılda herşey aldı yürüdü ve altının 10 yıllık döngüsüne geldik. Mesele doların en düşük yerinden almak altını. 5,50 nin destek olduğunu sağır sultan bile biliyor. Sonuçta dayak bile kısmetle yenir ama ben mesajı üst mesajlarımla beraber gönderdim. He sen aldın mı dersen vadem yarın doluyor. Kısmet
    istatistikte 36 ve üzeri kez bir şey tekrar etmeli ki anlam kazansın ... altında kaç kez 10 ar yıllık döngü olmuş ? bunları tespit edebilir misiniz ? İstatistik biliminde döngü diyebilmeniz için 36 ve üzeri tekrar olmalı... Bu altında 36 kez 10' ar yıllık döngüyü tespit edebilmeniz demek...
     Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Bizde sorun insanların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmalarıdır. Rahmetli Uğur Mumcu 30 sene önce söyledi bunu ama 30 senede arpa boyu kadar yol alamamışız
    demek ki neymiş , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuyormuşuz...

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Üstad ben 100 yıllık grafiğe bakamıyorum bir zahmet atarsanız sevinirim. Zira altinda degilde altın ureticisi olan şirkete iyi yatırımım var.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    laf çakacak ya aklı sıra , boşver... bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar bitmez bu forumda
    Bana bak sütlü nuriye, daha orijinal bir laf edebilecek kapasiten yok, benim lafımı bana satmaya çalışıyorsun. Google'a gir altın 100 günlük grafik yaz, çıkıyor grafik. O kadarına da basmıyor mu kafan? Anlaşıldı sen de gereksizsin. Daha cvp bile yazmayacağım sana.

5.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Ben bugün gibi hatırladım senin dönüşü. Gram altın alım satım makası vakıfta 2,5 fibada 1 tl. Ona dikkat et.
    Bende bugun sanıyordum ama yarınmış .
    Hsbc den yeni hesap açtırıyorum oda bir hafta sürüyormuş .Md en düşük oran bizde dedi ..O zamana kadar günlük ..
    Aldığım oranları yazarım burdan kıyaslama yaparız [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Üstat daha bombasını söyleyim. Tayyip bugün moldovanlara 2 tane de toma hediye etti...Moldovada polisler sürekli dayak yiyor,artık reisin sayesinde bol bol muhalefeti tomalarla sudan çıkmış balığa çevirirler....

Tayyip moldovaya 2009 devriminde yakılan cumhurbaşkanlığı binasının açılışı için gitti.Hemen not düşeyim o binanın tamirat parasını da biz ödedik....
    Saray yapacağına, kanal yapacağına böyle şeyler yapsınlar. Soft power iyidir. Türkiye bölgede ağır abi benim demektedir. Suud a da bence çok çok başarılı bir istihbarat operasyonu ile akıllı ol mesajı verilmektedir.

Her zaman eleştiririz doğruya da doğru diyelim.

7. Gagavuz Türkleri müslüman değil hırıstiyanmış..
    Bizimki biliyormuydu acaba...

Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Üstat daha bombasını söyleyim. Tayyip bugün moldovanlara 2 tane de toma hediye etti...Moldovada polisler sürekli dayak yiyor,artık reisin sayesinde bol bol muhalefeti tomalarla sudan çıkmış balığa çevirirler....

Tayyip moldovaya 2009 devriminde yakılan cumhurbaşkanlığı binasının açılışı için gitti.Hemen not düşeyim o binanın tamirat parasını da biz ödedik....
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Vade dönüşüm 2 kasım dolara geçmeye düşünüyordum 5.50 5.70 olursa alırım diyordum ama sanırım daha fazla inmeye meyilli vadem gelince günlüge geçmeye düşünüyorum en uygun bi yerden girmek lazım mevduat faizi büyük ihtimal inişe geçicek söylediklerim yatırım tavsiyesi degildir şahsi fikrimdir.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Sayfa 840/1030 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •