Sayfa 842/1000 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fid yeni tcd dedigim zaman adamin biri cok guldum demisti...

Tablo yapmakla bu is olmaz
    Tecrube lazim...ongoru lazim...
    Hepsinden onemlisi haddini bilmek lazim...
    üstadım, elimdeki tcd'lerin bir kısmını fid ile değiştirsem diyorum ama kararsız kaldım. fon yapılarına baktığında, özellikle de hisse dışı türev araçlar vs. tcd ile bunun arasında ne gibi farklar var? uyani fid, ikinci bir tcd kıvamında çalışıyor diyebilir misin?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mk fonu
    Hic ellemese 1.2 art8 getirerek rekor kiracak...
    Bu iste bir is var...iskillendim...
    Büyük kazık yedik gibi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fid yeni tcd dedigim zaman adamin biri cok guldum demisti...

Tablo yapmakla bu is olmaz
    Tecrube lazim...ongoru lazim...
    Hepsinden onemlisi haddini bilmek lazim...
    Webster üstad boşuna üstad değildir.
    Gak guk yalan dolan ötmez bir kuş gibi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

IBB benzer fonlar gocerken 0.30 getirmis,iyi gidiyor +2 valor.
    TPF -0.06 demek doviz artis egilimi bu fona risk yaratiyor,oyle anladim.cikacam ufak ufak

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, elimdeki tcd'lerin bir kısmını fid ile değiştirsem diyorum ama kararsız kaldım. fon yapılarına baktığında, özellikle de hisse dışı türev araçlar vs. tcd ile bunun arasında ne gibi farklar var? uyani fid, ikinci bir tcd kıvamında çalışıyor diyebilir misin?
    Ustadim tabiki yorumlarimiz varsayim uzerine neden derseniz portfoylerini bilmiyoruz ve elimizde olan gecen ayki portfoyune gore yorumluyoruz. Bakildigi zaman genelde endeksi guclendirecek hisselere girmisler...yani smart yada rygyo gibi supriz yapacak hisseler degil. Mesela thy almasi cok mantikli. Belli olculerde banka hisseleri almis vs. Bsoke bir haftadir ucuyor...bunlar bu ayki portfoyde yoksa dahi...gecen ay alinmis olmasi bana bu isi bilenlerin yaptigini gosteriyor...

Diger indikator ise fonun gecmisi...
    Endeks eksi kapattigi gunlerde cok fazla kirilganlik gostermemis olmasi guzel...

Yineliyorum bunlarin hepsi varsayim.
    Bildiginiz gibi bu tarz dusunce ile acc yi de mantikli gorduk ama hepimiz zarar ettik...

Ben eldeki tcd kardaysa bozup fid alinmasini mantikli bulmuyorum. Ppf varsa desteklenebilir....

Kesinlikle yatirim tavsiyesi olmayip yazdiklarim dusunceden ote birsey degildir olamaz...elimizde somut veri yok...

Bugun itibariyle bist ister ucsun ister coksun...
    Hergun 10 ar k tcd ve fid girisi yapilacaktir...

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Webster üstad boşuna üstad değildir.
    Gak guk yalan dolan ötmez bir kuş gibi.
    Hocam farkindaysaniz yukarida cok anlamli birsey yazdim. Haddini bilmek.
    Sizin yaninizda biz cirak oluruz...
    Doktorla hastabakici kiyaslanmaz bile...syg

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Büyük kazık yedik gibi.
    Emmi bir dolap dondu...yoksa bu kadar olamaz
    Simitcinin eline versen 15 gundur guzel artilar getirirdi...neyse bu da bize ders oldu...

8. biri acc fonunun yöneticilerine fonun hisse yoğun olduğunu ppf olmadığını yapamıyorlarsa bize devretlemelerini bizim daha iyi yöneteceğimizi söyleyebilirmi web üstadım arayıp iletmenizi rica ediyoruz. bu kutsal görevi sizden başkası icra edemez.

tcd de maşallah kepçeyle alıyor kaşıkla veriyor dün günün rekor kaybedeniydi bugun verdiğine bak zaten stopajı gözümüzde pis büyüyor. tacirlere yakışmayan hareketler bunlar.

Sayfa 842/1000 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •