aynısını tr de bu fiyata alamazsınız
https://www.christiesrealestate.com/...SAAEgJqFfD_BwE
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
aynısını tr de bu fiyata alamazsınız
https://www.christiesrealestate.com/...SAAEgJqFfD_BwE
Bu da elde patlayan dev Fikirtepe kentsel dönüşümü. İstanbul'u yok yere mezarlığa dönüştürdüler, şimdi satamıyorlar.Talep yok.
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ne yazık ki sitelerde bile hırsızlık vakaları arttı. istanbul Göktürk de, 2 hafta önce aynı gün, 24 saaat güvenlikli, kapı giriş çıkışları tam kontrollü 5 sitede hırsızlık oldu. Hırsızların kamera kayıtları var ama ne hikmetse hala yakalanmadılar. Kaldıki yakalansalar ne olacak ! hapishaneleri Fetöcü lerle doldurdukları için bu tip vakalara ceza meza hak getire...Neymiş Türkiyede hele de İstanbulda BETONA yatırım yapmak akıllıca işmiş.
Hırsızların gözünü kestirdikleri sitelerde kiralık daire tuttuğunu duymuştum !
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İş gereği Göktürk/Kemerburgaz tarafında çalıştım 1 ay kadar. Orda malum hemen her taraf güvenlikli site...
Sordum ordaki esnafa vs. Nasıl bu siteler hırsızlık az oluyordur herhalde diye..
Yoo diyor hırsızlar bunların zengin olduğunu düşündüğünden daha fazla dadanıyor buralara....
Şu haberlerden gördüğünüz dilenci kılığında girip de ev soyan kadınları uzak tutar belki ama daha profesyonel olanları sanmıyorum...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim binads en üst dubleks gurbetci birileri gidip geliyor...
Hırsız girmiş. Polis geliyir.kamera kayıtlarına bakıyor...
Bunlar buraların hırsızı değil deyip gidiyor...
🤣😂🤣😂🤣
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri