Sayfa 844/1019 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

$117.5

hoaydaa

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    dudu full borsada olarak buyuk zarar etti.neden?
    cunku dolar bazında hisse fiyatları düştü....2013 ten beri.....
    şunu anlamalı yatırımcılar.yatırım işi öyle kolay değil.
    bilgi istiyor.....
    buyuk bilgi.
    kıcının ustune oturursun...
    ha insanlar fakırlesır.dolar bazında...
    10 mılyon durumu ıyı ınsan var...
    gerı kalan surunur gider.
    Yaw herkes indexe bakıyor da dolar bazında tarihi zirvesinde ya da o zirveye çok yakın olan hisseler var. İsim verip de kimseyi şeyetmek haddime değil.

Bence indekse bakan büyük yanılıyor bist'te.

Ki... dahası da var.

Dolar bazında buradan 50% göçseler bile bu bahsettiğim hisselerin temettü verimleri yıllar boyunca en az 6%, en çok 14% civarında gitmiş gelmiş.

10 sene boyunca bu hisseleri tutunca nasıl bir kar elde ediliyor matematiğini siz yapın. Dudu Bey'in portföyünü bilmiyorum tabi görmedim ama tahmin ediyorum. O da bu hisselerde genellikle zarar ettiğini sanmıyorum.

ytd

3. Nereye kafamı çevirsem bist çok ucuz, dolar bazlı dipte... Ya benim baktığım tüm hisseler dolar bazlı zirvede ama

Ha yine de ucuzlar dünyadaki benzerlerine göre çünkü temettü verimleri hayvan gibi yüksek.

ytd

4. O bu değil de ne kar yağıyo be. İyi ki bugün işe yürüyerek gelmişim. Ev iş arası yarım saat yürüyerek. Akşam da erken paydos ederim. Bu soğukta iş olmaz.

ytd

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    söylendiğine göre piyasada döviz kıtlığı varmış.. banka mevduat oranları 3 leri falan görmüş. dedim bakayım bizim başlıkta hakkında konuşan, oran veren var mı..

üşenmedim, kendi son girdiğim orana kadar.. 76 (yetmiş altı) sayfa geriye kadar tek tek baktım. toplam (3) adet tl.. dolarda ise (1) adet mevduat oranı paylaşılmış. 600 küsur mesajda sadece 1 adet.

fakat sütten yumurtaya, evden araba fiyatına, ferrari den ahtopot ızgaraya ne geyik istersen var

ama başlığın adı “Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları”..

yersen.

tvf başta kamu bankaları olmak üzere 1,5 milyar doalr üzeri kredi almaya uğraşıyor. piyasada döviz kıtlığına bu sebeb oluyor anlık olarak
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    ben şuna bakarım portfoy dolar bazında uzun vadede cok iyi getirisi oldumu?
    bist 100 5$ dan 1.5 $ a indi sürünüyor.kim kazındı uzun vadede peki?
    hayat matematiktir.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Bir kokain davası: ‘Beyaz Kafa’ ve gizemli Türk

[emoji3578]"Brezilya’da ‘Beyaz Kafa’ lakaplı kartel liderinin yakalanması sonrasında yapılan operasyonda, kokain ticaretinin Avrupa ayağı deşifre oldu. Davada bir Türk de yargılanıyor..."

https://t.co/XoDlghCu9A

Bahadır Özgür yazdı https://t.co/exuHhoBvUg

https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/...mldPHgsPA&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Nereye kafamı çevirsem bist çok ucuz, dolar bazlı dipte... Ya benim baktığım tüm hisseler dolar bazlı zirvede ama

Ha yine de ucuzlar dünyadaki benzerlerine göre çünkü temettü verimleri hayvan gibi yüksek.

ytd
    Ucuzsa bir sebebi olmalı yoksa ucuz olmazdı.

Bir de neden ucuz diye dillendiriliyor, alıcı çekmek için mi?

BMW, Mercedes ucuzlasa ve megane ya da focus fiyatlarına gelse kapış kapış gider, duyan da dillendiren de çok az olur:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 844/1019 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •