Patlak gbp...
Patlak gbp...
Memento mori
Muahahaha. Kagit 6 ayda 6'dan 26 olmus kac tur donmusuz... Sen de forumlarda %3 inecek %5 cikacak...
Sen uyardiktan sonra bir 5 tavan daha koydular.
Garnatileri ben 17'den cok kaptirdim. Tutacaktim halbuki. Bir kismi da 22'den gitti.
Evet cok uyardiniz. Sen de izmut da hakliymissin refababa. Ama kimseye al demedik ki bir ayda 2'ye 3'e katlamis hisselerde. Kendimize sevindik.
Bu fiyatlar degisimle beraber komik kalacak yanliz. Daha mac bitmedi.
Aldin mi Garantilerini yoksa???
Her zaman olan biten şudur. Tuh burdan almadık /satmadık.
Boşta işe yaramayan paranı %12+ hoş geldinle hadi 18 le faize ver yada bırak onu bunu ne alırsan al bekle %25 ile sat.
Yok bu daha gider dedin mi olmuyor. Bırak giderse gitsin.
65 Krş maliyetli isgyo yu 3.37 den 1 kuruş için satamadım,sonra saldım giti 9.50 verdim. Kağıt 20 ye gidince koymadı mı ?koydu
Bak şimdi 8 taban yedi. ALINIRMI?HAYIR.Ne zaman şirket sahip çıkar,taban bozar,girersin.
Böyle onlarca var.İyi takip gerekir. Kulakdan dolma bilgiyle bu işe girer isen zarar etme riskin kazanma riskinden çok fazladır.
O değilde soru soran arkadaştan hala bir cevap alamadık. Ortaya löng diye bırakılmış sorular.
Fazlada şeetmemek lazım. Benden bu kadar.
Dibi nerde bulabilecegiz peki refababa?
15 mi Garantinin dibi?
15'e gelse o sirada Putin bir fuze atsa korkup bu sefer 12'yi bekleyelim demiyecek misin?
12 olsa 8.
8 olsa 3.
3 olsa "bu cok dustu batacak herhalde" deyip baska hisseye gidersin. Muahahahaha. Tecrubeden konusuyorum!
Yatirimci dibi tepeyi aramaz. Cok sover ama... yine de aramaz.
Yer İmleri