Sayfa 844/993 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz. Neden? Bu kadınların başında yok mu adamları abileri babaları kocaları? Geçtim helali haramı hadi buna inanmıyorsun. Tamam ateistsin, imanın zayıf... Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor? Benim aklım bu işi almıyor. Allah sonumuzu hayretsin.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Yaw ben mu macit muciti hatırlamıyorum ne dedi en mihim olaraktan ???
    Balıkçı ayağına yatan, kendisini saf gösteren, ama aslında bence çok zengin olan biriydi.
    Para topladım 100 dolar aldım, 2 litre ayçiçek yağı stokladım falan yazarak eğleniyordu.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Balıkçı ayağına yatan, kendisini saf gösteren, ama aslında bence çok zengin olan biriydi.
    Para topladım 100 dolar aldım, 2 litre ayçiçek yağı stokladım falan yazarak eğleniyordu.
    Why High One Macit Why ??? Bi daha gelirse gosterelim eyleşmeyi .

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    THE PSYCHOLOGY OF MONEY (BY MORGAN HOUSEL)
    https://www.youtube.com/watch?v=TJDcGv9OH4Q
    şefim benim sorunum 3. bölüme yatkın olabilir.Gençliğimde 400 mark kaybettim lisede o günden beri borsadayım işde hesap et kaç yıl olmuş .Travma büyük .

y.t.d.

5. Pakistan, devlet varlıklarını acil satıyor

Pakistan'da Bakanlar Kurulu, 4 milyar dolarlık finansal açığın kapatılması için devlet varlıklarının yabancı ülkelere acil satılmasına ve bu süreçteki tüm prosedürlerin kaldırılmasına ilişkin kararı onayladı.
    Karar, devlet varlıklarının yabancı ülkelere acil satılması, bu süreçteki tüm prosedürlerin ve düzenleyici kontrollerin kaldırılmasını içeriyor. Kaldırılan prosedürler arasında bu tür varlıkların satılması süreciyle ilgili 6 yasa da bulunuyor. Bununla birlikte kararın Cumhurbaşkanı Arif Alvi tarafından onaylanması gerekiyor.

Hükümetin bu adımla Uluslararası Para Fonunun (IMF) işaret ettiği 4 milyar dolarlık finansal açığı kapatmak istediği belirtiliyor. Pakistan, IMF ile 14 Temmuz'da 1,17 dolarlık anlaşma yapmıştı. Ancak IMF, Pakistan'ın 4 milyar dolar finansal açığı bulunduğunu belirtmişti.
    https://www.dunya.com/dunya/pakistan...-haberi-664372

6. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatına 26 Temmuz Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 92 kuruş indirim gelecek. Benzinde ise fiyat değişimi olmayacak.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Pakistan, devlet varlıklarını acil satıyor

Pakistan'da Bakanlar Kurulu, 4 milyar dolarlık finansal açığın kapatılması için devlet varlıklarının yabancı ülkelere acil satılmasına ve bu süreçteki tüm prosedürlerin kaldırılmasına ilişkin kararı onayladı.
    Karar, devlet varlıklarının yabancı ülkelere acil satılması, bu süreçteki tüm prosedürlerin ve düzenleyici kontrollerin kaldırılmasını içeriyor. Kaldırılan prosedürler arasında bu tür varlıkların satılması süreciyle ilgili 6 yasa da bulunuyor. Bununla birlikte kararın Cumhurbaşkanı Arif Alvi tarafından onaylanması gerekiyor.

Hükümetin bu adımla Uluslararası Para Fonunun (IMF) işaret ettiği 4 milyar dolarlık finansal açığı kapatmak istediği belirtiliyor. Pakistan, IMF ile 14 Temmuz'da 1,17 dolarlık anlaşma yapmıştı. Ancak IMF, Pakistan'ın 4 milyar dolar finansal açığı bulunduğunu belirtmişti.
    https://www.dunya.com/dunya/pakistan...-haberi-664372

aslında 200 küsür milyon nufus adam başı 20 şer dolar verseler....yada...

200 milyonun kaçında cep telefonu var acaba . 100 milyonunda 300 er dolarlık telefon olsa. 30 milyar dolar mı ediyor...?
    normal bir senede her 3 telefondan 1 i yenileniyor.. yıllık 10 milyarlık akıllı telefon ithal eden bir ülke....

sık dişini 4-5 ay daha eski cep telefonuyla idare et sonra naparsan yap Pakistan .

Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    aslında 200 küsür milyon nufus adam başı 20 şer dolar verseler....yada...

200 milyonun kaçında cep telefonu var acaba . 100 milyonunda 300 er dolarlık telefon olsa. 30 milyar dolar mı ediyor...?
    normal bir senede her 3 telefondan 1 i yenileniyor.. yıllık 10 milyarlık akıllı telefon ithal eden bir ülke....

sık dişini 4-5 ay daha eski cep telefonuyla idare et sonra naparsan yap Pakistan .

Y.T.D.
    Tarım işçilerinin aylık geliri 3 dolar diye hatırlıyorum...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 844/993 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •