Rica ederim Sayın Cautionary. Ellerinize sağlık.
mail2uye ve Cautionary, çok teşekkür ederim bilgiler için, başka arkadaşlar için de faydalı bir kalıcılık yarattı verdiğiniz bilgiler, ellerinize sağlık.
Selamlar,iyi aksamlar.
Aygaz vs Tuprs hakkında neler düşünüyorsunuz? Uzun vade portföylerde sizce hangisi yer almayı hakediyor ? İkiside güzide şirketler. İkiside Koç'un . İkiside temett⁷cü. Ama hangisini biriktirmek daha mantıklı ?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşüncelerinizi merakla bekliyorum
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genc arkadaslarin dusuncelerini hirslarini kendilerini gelistirme istegini cok iyi anliyorum. Hepimiz bu yollardan ama su ama bu sekilde gectik, geciyoruz
Mevcut ortamda gittikce siglasan, yabancisiz, speklerin ve robotlarin cirit attigi bu zamanlarda ltf islemlerinize dikkat ediniz
Teorik bilgi kadar tecrubede bir okdr onemli. Mlsf bizim gibi piyasalarda, herseyi birazda yasaya yasaya zamanla tecrube etmek gerekiyor
Bu asamayi en kolay sekilde atlatabilmek icin, orta ve uzun vadeli, bilancosuyla, gecmisiyle ve gelecegiyle kendini ispatlamis hisselere yonelmek en dogrusu olacaktir
Yoksa inanin su ortamda 99 defa kumar hisselerinden kazanilan para 1 gunde kaybedilir. Kaldiracli islemlere girmiyorum bile aman diyim
Cok darbe yiyeyerek zamanla bu isi ogrenmis beyaz yakali abinizin nacizane gorusleri
Koronada yine cok artti deniliyor. Ltf dikkat. Herseyden onemlisi saglik
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri