Sayfa 845/1005 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Zamanlaması mükemmelmiş abi. Bize de nasip olsa... Bozkurt abi 9 binde Karaduman abiyi ikna edemedi ama beni trene bindirdi.
    biz yapamıyoruz sürekli ekrana bakmaktan. elimiz tetikte. geçen hafta cuma 10993 maliyetli 50 kontratım vardı ve 14:30 da toplantıya girecektim. 14:15-20 arası 30 puan karla verdim. o pozisyon şuan dursa 1200 puan kar yapardı. ama bende onu taşıyacak sabır yok maalesef.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârımın şekerinden bir ısırık aldım. Bugün keyfi yerinde değil Bozkurt reisim Hünkârımın şekerinin
    Hanğisi, kayserimi?

3. https://x.com/HasaninMekani35/status...73357404393602

bazı angutlar hala ülkede ne döndüğünün farkında değil hepmi tesadüf bu yaşananlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

Bozkurt da buluyor da düşecek hisseyi buluyor.
    Ondan uzak dur.
    Şortör adam düşecek hisseyi bulamazsa ekmek yiyemez 0101 abi
    Altıns1 e geçtim Ayasofya fellik fellik tutuştu

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben piyasadan çekiliyorum Ayasofya abi, kalan paralarım tükenmeden altıns1 e gömdüm
    Önce böyle dedi
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım ayağın uğurlu geldiler S1 de bastılar sayende. Bende iki hisse biri tavan biri taban ve eccuk da S1 le girdim geceye
    Sonrada böyle dedi

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dükkan da niye kimse yoktu. Bozkurt reisim hünkârım uğurlu elleriyle benim S1 i mundar etti. Artık o da kimildamiyor. Ne edecuk şimdi.
    Hamdım Piştim Yandım

şu saat oldu hala yıkılmadı. ilginç.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    biz yapamıyoruz sürekli ekrana bakmaktan. elimiz tetikte. geçen hafta cuma 10993 maliyetli 50 kontratım vardı ve 14:30 da toplantıya girecektim. 14:15-20 arası 30 puan karla verdim. o pozisyon şuan dursa 1200 puan kar yapardı. ama bende onu taşıyacak sabır yok maalesef.
    Abi, ekranın sürekli yanıp sönen ışıkları beni büyülediği için ben bu kahveye takılıyorum. Böylelikle büyü bozuluyor, hissemde sebat edebiliyorum. Çenem ondan düşük burada, kusuruma bakmayın.

7.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, borsalar büyük piyasalar. Bizim enerjimiz kontağı çevirmez bile. Dediğiniz gibi işin sırrı, zamanlama. Zamanında doğru yere giden, cemiyete kaydolur.
    Tek abi seni aşağıda görünce cevap vereyim diye bekledim.
    Çokda büyük değil abi bizim piyasa oldukça sığ, robot senin 4bininin peşinde ama iyi kamufile olduğun için bulmakta zorlanıyor, hisse ismini yaz anında bulur
    Borsada mimkin değil hisseden kazanamazsın doğru zaman hiçbir zamandır ama endekiste doğru zaman mimkin
    Çünkü
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    Ve sen 9binden bindin bist30 trenine, seni silkelemesi çok zor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tek abi seni aşağıda görünce cevap vereyim diye bekledim.
    Çokda büyük değil abi bizim piyasa oldukça sığ, robot senin 4bininin peşinde ama iyi kamufile olduğun için bulmakta zorlanıyor, hisse ismini yaz anında bulur
    Borsada mimkin değil hisseden kazanamazsın doğru zaman hiçbir zamandır ama endekiste doğru zaman mimkin
    Çünkü
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    Ve sen 9binden bindin bist30 trenine, seni silkelemesi çok zor
    Belki de beni şad edecek tılsımlı cümle abi senin o güzel sözün: "Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir."

Sayfa 845/1005 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •