Sayfa 846/997 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Bunu da dedi adam zenginleri gözüne kestir fetöcü de cukkala bütün mali bunu yapıyorlar dedi. Bu adamlara 20 yılda hiç oy vermediğim için kendimi tebrik ediyorum. Fetö zaten yok edilmeliydi bunu güzel fırsata çevirdiler.
    hocam şahsen feto meto dıyerek ulkenın damına kodular dusenceme gore hırsız polıs durumu var.halada bırlıkteler akp sozculerı ondekı tıpler herbırı azılı fetoculerdı 5 yıl ıcerısınde muhterem hoca efendılerıydı sonrada teror orgutu dıye ısadamlarının malına coktuler durum ortada buyuk ısadamı dedıklerı şımdı teror orgutu lıderı dedıklerı zat şımdı anlatıyor .ınsanları basamak olarak kullan sonrada pacavra gıbı cope at demekkı neymıs her kusun etı yenmezmış.azraıllerı olacam dıyor akp ye meydan okuyor dunya devletlerı bıle onemsıyor demekkı adam sucları ısledıgını ıtıraf eden bırı elınde ıllekı belgeler var dayanak net.şımdı sorarım ulkemızde nasıl iş yaparız borsada nasıl hısse tasırız helekı vob aklımı yıyecem kansız seref yoksunları her bır yerı kurutmuslar yetmemıs bırde kardes ulke dıye kardes azerbaycan ıda sıradan gecırmek nedemek soyleyecek cok sey var ayrıca kıralık katıl aramak ne demek suç ışlerı yazıklar olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Sayı abka kırılma ne tarafa yukarı mi aşağı mı? Sanki dolarda da birtakım şeyler olacak hissi var..
    mesela şu yapılabilir.en basitinden 2 tane üstel ortalama (15 dak) atılıp o yönde poz. almak...en azından bu 2 ortalamaya ASLA TERS OLMAMAK LAZIM..

TRENTTE
    ortalamalar bile iş yapar.(yatayda duman eder o ayrı)

3.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    hocam şahsen feto meto dıyerek ulkenın damına kodular dusenceme gore hırsız polıs durumu var.halada bırlıkteler akp sozculerı ondekı tıpler herbırı azılı fetoculerdı 5 yıl ıcerısınde muhterem hoca efendılerıydı sonrada teror orgutu dıye ısadamlarının malına coktuler durum ortada buyuk ısadamı dedıklerı şımdı teror orgutu lıderı dedıklerı zat şımdı anlatıyor .ınsanları basamak olarak kullan sonrada pacavra gıbı cope at demekkı neymıs her kusun etı yenmezmış.azraıllerı olacam dıyor akp ye meydan okuyor dunya devletlerı bıle onemsıyor demekkı adam sucları ısledıgını ıtıraf eden bırı elınde ıllekı belgeler var dayanak net.şımdı sorarım ulkemızde nasıl iş yaparız borsada nasıl hısse tasırız helekı vob aklımı yıyecem kansız seref yoksunları her bır yerı kurutmuslar yetmemıs bırde kardes ulke dıye kardes azerbaycan ıda sıradan gecırmek nedemek soyleyecek cok sey var ayrıca kıralık katıl aramak ne demek suç ışlerı yazıklar olsun.
    aynen öyle ters kolpa..organize işler..

4. az evvel markete gıttım 5 lıtre yudum yag 80 tl ornek çok peker de dıle getırıyor yuzde 7 buyeme dumenını ınsanlar aclıktan ıntıhar edıyor.nolacak hıc utanma yok arlanma yok arsız hırsız lıkta tavan yapmaya devam aylardır dusunuyorum 2 tane cocugum kesınlıkle geleceklerı karanlık onlerınde zor yıllar var 2 sene evvel gayet rahat yasayan ılerısı ıçın kaygısız ıdım maalesef talan edılıyoruz

5.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    az evvel markete gıttım 5 lıtre yudum yag 80 tl ornek çok peker de dıle getırıyor yuzde 7 buyeme dumenını ınsanlar aclıktan ıntıhar edıyor.nolacak hıc utanma yok arlanma yok arsız hırsız lıkta tavan yapmaya devam aylardır dusunuyorum 2 tane cocugum kesınlıkle geleceklerı karanlık onlerınde zor yıllar var 2 sene evvel gayet rahat yasayan ılerısı ıçın kaygısız ıdım maalesef talan edılıyoruz
    Son iki yılda anca kaygılanmaya başladı isen zaten kardeş çok geç kalmışsın

Askerin başına çuval geçirilir iken,kozmik odaya girilir iken, ÖSYM de sorular çalınır iken, Ali Tatar intihar ederken, tekel, Telekom vs yok pahasına satılır iken, ülkeye akın akın envai çeşit mülteci alınır iken, ülkenin toprağına beton üstüne beton dökülür iken daha sayamadığım bir çok olay olur iken kaygilanmadi isen yudum 5 lt 80 lira oldu diye kaygılanma kardeş.

Bu arada Yudum da vehhabilere yani Suudilere satıldı.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Bugün TV de İlahiyat Prof. dedi ki,
    İslam Devletinde Devlet Başkanının ganimetten
    Pay alma hakkı vardır..!!

Laf nereye gelecek acaba, ilerde?

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bu ülkenin başına ne geliyorsa geri kafalılar nedeniyle geliyor.

azınlığın sucunu tüm ülke ödüyor.

islam adı altında ülke peşkeş çekiliyor.

inşallah maşallah ekonomisi.

geçen almancı geldi villa yaptırıyor yazlık yere yakın bana.

usta diyorki daha aşşağı inersek maliyetli olur zaten bu bölgede su var dior.

almancı diyor sen in parasıyla değilmi. eurodan haberin yok falan diyor

bu diyen almancı.

almanı ne diyordur kim bilir.

Sayfa 846/997 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •