Sayfa 846/1000 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Dayı ekonomi yazarları biseyden anlamıyor.

Halkbankasınin vs halka açıklığı mal alarak düşmedi tahsisli yapıldı.

Gerçekten işi bildiğin konuda haberleri okumak gerçekten ilginç

Haberler gerçek değil dayı biseyden anlayan yok

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen video izledim her şey olabilir. Rusya Merkez Bankası bir çok bankaya ortak, bunların değerini yükseltirler sonra Merkez Bankası'na satabilirler. Normalde yatırımcı aldığını kime satacağını önceden hesaplaması lazım.

En iyisi az riskle ve çok yakın takip ile gitmek, sabah aldım hemen sattım, bugün elim gitmez artık.
    aynen gir çık...

pozisyonda çok kalma modunda olmak en iyisi

3. Hem Halk Bankası hemde Vakıfbank 2 kere tahsisli sermaye artırımı yaptı bir çok yatırımcının sermaye içindeki yüzdelik hakimiyeti azaldı.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Kamuya yaklaşmayın diyordunuz......

Kamu bankları,thy,eregli...uçtu...kamu batmaz sadece bir süre sürünür,demiştim ve burada kaç kere VAKBNK önerdim..(kendim çabuk sattım).

Hatta kardemirleri 2002 de örnek gösterdik..

Kamu banklarında mal toplu..%92 si vakıf-halk yatırımda...gerisi keyfe kalmış..isterse 10 tavan çeker.

VADELİ BİTMİŞ..APS O KADAR AZ Kİ; KADEMELR BOM BOŞ...40 KONTRAT İLE DÖNEMEZSİN.

5.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Dayı ekonomi yazarları biseyden anlamıyor.

Halkbankasınin vs halka açıklığı mal alarak düşmedi tahsisli yapıldı.

Gerçekten işi bildiğin konuda haberleri okumak gerçekten ilginç

Haberler gerçek değil dayı biseyden anlayan yok
    Dün yazdım, bazen eksik informasyon elde kalan tüm informasyonu çöp haline getirebiliyor.

Verilen informasyon tam tersine borsacının en sevdiği bilgi, mal toplu ise daha da artması normal.

Dün de Rusya destekleyecek diye eleştiriyorlardı muhalefet kanalında, o informasyon doğru ise borsa artar döviz de yatay kalır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hocam anlamadığın etmediğin konulrda niye yorum getirmeye çalışıyorsun, sen hiç halka açıklık oranı nedir, takasbank saklama kime denir, bi fikrin var mı ? vakbn halka açıklık oranı yüzde 8.5, takasbank saklamasında duran yüzde 91.5 hisse halka açık değil, borsada satılamaz.. satılabilmesi için mkk başvurusu, spk izni, resmi açıklama falan olması gerekir.. vakbn tahtasının halka açıklık oranı, halka açıldığından beri aynı, yani son bir kaç ayda aniden azalmış/artmış değil, 15 senedir 606 milyon lot

bankalar için aylardır, bu paraları etmez, bunlar batık aslında diye kara propaganda yapıyorsun, ve banka hisseleri aynı sürede x3 yaptı.. gelip hala yorum yapman, ilginç
    Benim bir yorumum yok,sadece link verdim.Orada fon yöneticisinin yorumu var.Örneğin Halkbankın dolaşımdaki hissesi 610.947.275 lot(kaynak;paragaranti),bunun 270 milyon lotunun diğer alıcılarda gerisinin halkbankın kendi fonlarında ve iştiraklerinde olduğunu, mal toplu olduğu için hareketin kolay olduğunu yazmış.Yanlış olan bir şey yok.

https://www.paragaranti.com/borsa-sirket-HALKB

Bankaların ucuzluğuna pahalılığına gelince:

Yüksek enflasyonda,enflasyon muhasebesi olmadan yayınlanan kazançların aldatıcı olduğunu yazdım.Konsolide BBVA bilançosunda enflasyon düzeltmesi yapıldığında garanti bankası bilançosunun nasıl göründüğüne bakalım.

https://shareholdersandinvestors.bbv...os2Q22_ENG.pdf

Konsolide BBVA bilançosunda garanti bankasının 6 aylık dağıtılabilir karı: 62 milyon euro
    Yıllıklandırılmış kar:124 milyon euro
    6 Eylül 2022 piyasa değeri:5.997 milyar dolar(kaynak ;paragaranti)
    Kabaca, 1euro=1usd alınırsa,

Garanti bankasının enflasyon düzeltmesi yapılmış gerçek fiyat/ kazanç oranı 5997/124=48.36

Garanti bankası en iyi yönetilen bankalardan biri,diğer bankaların bu kadarlık bile F/K sağlayabildiklerini zannetmem,muhtemelen diğerlerinin büyük çoğunluğu düzeltilmiş bilançolarında dönemsel zarar yazmışlardır.

Ucuz mu pahalı mı siz karar verin.Ama kontrollü borsalarda fiyat hareketleri bilançolardan bağımsız hareket eder,bankaların piyasa fiyatları mevcut fiyatın 2-3 katına çıksa da,düşse de beni şaşırtmaz.

7. millet çok gitti diye kamu bankasi almıyor yapı kredi vs aliyor ama pala sapladı zuhahah

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kesinlikle doğru bir mantık, ucuzdan ziyade hazır toplanmış hareket edenlerde trade daha mantıklı, herif seni dökmek için uğraşmıyor
    Bankalar şuan için cazip, müzük durana kadar enazından çorba paran çıkıyor.
    Mesela ekgyo da trade listesine eklenebilir, sanki o da zamanında toplanmış
    Ben bankalarda trade ediyorum bu hafta oldukça bereketli oldu benim tahminim müzük durursa kaçmalı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 846/1000 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •