Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanlarımız olmasaydı,

Ne 1071 ‘in ne 1453’ün ne de ondan önceki zaferlerin hiç bir anlamı ve yeri olmayacaktı.

alıntı
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Kutlu gün kutlu olsun.

Günaydın TÜRK MİLLETİ

Ampül patlamaları çoğalıyor.Lakin vazifesinin adamları olmadığından kamuda tık yok ortada.

Çoğalmayada devam edecek gibi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Tiyatronun simge isimlerinden usta Ferhan Şensoy vefat etti .. Güzel değerler bir bir gidiyor , Allah rahmet eylesin

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tiyatronun simge isimlerinden usta Ferhan Şensoy vefat etti .. Güzel değerler bir bir gidiyor , Allah rahmet eylesin
    Allah rahmet eylesin,çok üzüldüm...

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    çok üzüldüm gerçekten büyük sanatçıydı. Kitaplarını okumuş, filmlerini izlemiş hatta tek kişilik oyununu izlemiştim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •