Bu da Eylül ayının iki işlem gününün verileri.
Bu da Eylül ayının iki işlem gününün verileri.
Erhan hocam selamlar elimde Bi sistem var ama kodları bende değil sadece grafik üzerinde kullanabiliyorum aylık kiraladığımı düşünün
Robot a bağlayamıyorum ama bağlanabildiğini duydum hiç bilgim yok ne yapacağım acaba teşekkürler
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halil bey nasıl cesaret ettiniz 1-2 aylık veriyle sistem trade etmeye. kaç dakıkalıkta çalışıyor bu sistem ?
Çok doğru bir noktaya değinmişsin matador hocam zaten kayma ve komısyonsuz hiçbir hesaba girmeyeceksin. Yine % meseleside önemli bir ayrıntı.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
1 DK çalışıyor, sistemin kendi içindeki mantığı bana bu cesareti verdiAyrıca, canlı teste inanan birisiyim, sadece 2 kontrat ile işlem yapıyorum, çok risk aldığımı bundan dolayı düşünmüyorum. Erhan, değerlendirmen için teşekkür ederim.
Geçmiş hiç değilse 3 yıllık veride test etmek çok yerinde olurdu ama geçmiş verileri bulamadım, bulduklarımı da ideale ekleyemedim, İdealin içinde Chartdata bölümüne eklemek gerek sanıyorum ama başaramadım, müsait bir zamanında burada bir arkadaş yardımcı olabilirse, veriyi nereden alıyoruz, idealin içine ne şekil ekliyoruz gibi detaylı bir yazı paylaşabilirse çok büyük sevaba girecek. Gerçi şuan Robotu çalıştıramıyorum, yıllık izindeyim ve dizüstü bilgisayarım yanımda olmasına rağmen evde internet yok, ancak telefondan bağlayabilirim, o zaman da dışarı çıktığımda telefonu evde bırakmak zorunda kalacağım (işyerinden arama durumları olacağı için bunu da yapamam) , muhtemelen gelecek hafta başında kesintisiz 2 kontrat ile çalıştırmaya başlayacağım.
Okunacak bar sayısı 10.000.000 gözüküyor, max bar sayısı 5.000 idi, onu da 10.000.000 yapınca biraz daha geçmişe gidebildim, onun sonucu da aşağıda. Daha fazla veri için max bar sayısını en fazla kaç yapmalıyız ?veri.jpg
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
İdealgoya abone oldum. Günlerim optimizsyonla sistem aramakla geçiyor. Malum idealgoda sistemi mecbur opt ile bulacağız.
4-6 parametreli filtreli sistemler var bunların opt. sini nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum.
4 parametreli 50 binlik bir tarama 1 gün sürüyor. Matrikste 1 -1,5 saatte biterdi.
Optimizasyonu kısa sürede yapmanın mantıklı bir yöntemi yokmu.
SM-J500FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri