Sayfa 85/172 İlkİlk ... 3575838485868795135 ... SonSon
Arama sonucu : 1374 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Algoritmik Trade Sistem Sinyalleri ve Gerçek Hesap Paylaşımlı (Şeffaf)

1. Bu da Eylül ayının iki işlem gününün verileri.
    Attached Images Attached Images

2. Erhan hocam selamlar elimde Bi sistem var ama kodları bende değil sadece grafik üzerinde kullanabiliyorum aylık kiraladığımı düşünün
    Robot a bağlayamıyorum ama bağlanabildiğini duydum hiç bilgim yok ne yapacağım acaba teşekkürler

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by HALİL KALKAN Yazıyı Oku
    Erhan, eklediğim sistemin performansına bakabilir misin, sana zahmet, teşekkürler.
    (sadece ağustos ayının performansıdır, farkındayım tek ayla değerlendirmek zor ama elimde çok fazla ayın verisi zaten yok)
    halil bey nasıl cesaret ettiniz 1-2 aylık veriyle sistem trade etmeye. kaç dakıkalıkta çalışıyor bu sistem ?

Alıntı Originally Posted by matador38 Yazıyı Oku
    erhana minik bir katkı sunmak isterim.
    backtestin en önemli verisi bence maxdd dir. maxdd ye yüzdesel bakılmalı. endeks 50bin iken oluşan 15bin maxdd, aslında endeks 100bin iken 30bin maxdd demektir. çoğu kişinin "aaa yeni maxdd yedim" deme sebebi bu bence.
    birde maxdd nin içine mutlaka katma+komisyonda katılmalı. yani eğride bunlar olmalı. yoksa çok hızlı sistemlerin maxdd sini 5-6bin zannedersiniz ancak kayma ve komisyon ile portföy beklediğinizden fazla eriyip lot azaltma mecburiyetinde bırakabilir.
    Çok doğru bir noktaya değinmişsin matador hocam zaten kayma ve komısyonsuz hiçbir hesaba girmeyeceksin. Yine % meseleside önemli bir ayrıntı.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

4. 1 DK çalışıyor, sistemin kendi içindeki mantığı bana bu cesareti verdi Ayrıca, canlı teste inanan birisiyim, sadece 2 kontrat ile işlem yapıyorum, çok risk aldığımı bundan dolayı düşünmüyorum. Erhan, değerlendirmen için teşekkür ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by HALİL KALKAN Yazıyı Oku
    1 DK çalışıyor, sistemin kendi içindeki mantığı bana bu cesareti verdi Ayrıca, canlı teste inanan birisiyim, sadece 2 kontrat ile işlem yapıyorum, çok risk aldığımı bundan dolayı düşünmüyorum. Erhan, değerlendirmen için teşekkür ederim.
    halil bey idealde daha geçmiş datalar var ???

viop30 da çalışmıyormu maximum bar sayısı kaça ayarlı
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

6. Geçmiş hiç değilse 3 yıllık veride test etmek çok yerinde olurdu ama geçmiş verileri bulamadım, bulduklarımı da ideale ekleyemedim, İdealin içinde Chartdata bölümüne eklemek gerek sanıyorum ama başaramadım, müsait bir zamanında burada bir arkadaş yardımcı olabilirse, veriyi nereden alıyoruz, idealin içine ne şekil ekliyoruz gibi detaylı bir yazı paylaşabilirse çok büyük sevaba girecek. Gerçi şuan Robotu çalıştıramıyorum, yıllık izindeyim ve dizüstü bilgisayarım yanımda olmasına rağmen evde internet yok, ancak telefondan bağlayabilirim, o zaman da dışarı çıktığımda telefonu evde bırakmak zorunda kalacağım (işyerinden arama durumları olacağı için bunu da yapamam) , muhtemelen gelecek hafta başında kesintisiz 2 kontrat ile çalıştırmaya başlayacağım.

Okunacak bar sayısı 10.000.000 gözüküyor, max bar sayısı 5.000 idi, onu da 10.000.000 yapınca biraz daha geçmişe gidebildim, onun sonucu da aşağıda. Daha fazla veri için max bar sayısını en fazla kaç yapmalıyız ?veri.jpg

7.  Alıntı Originally Posted by HALİL KALKAN Yazıyı Oku
    Geçmiş hiç değilse 3 yıllık veride test etmek çok yerinde olurdu ama geçmiş verileri bulamadım, bulduklarımı da ideale ekleyemedim, İdealin içinde Chartdata bölümüne eklemek gerek sanıyorum ama başaramadım, müsait bir zamanında burada bir arkadaş yardımcı olabilirse, veriyi nereden alıyoruz, idealin içine ne şekil ekliyoruz gibi detaylı bir yazı paylaşabilirse çok büyük sevaba girecek. Gerçi şuan Robotu çalıştıramıyorum, yıllık izindeyim ve dizüstü bilgisayarım yanımda olmasına rağmen evde internet yok, ancak telefondan bağlayabilirim, o zaman da dışarı çıktığımda telefonu evde bırakmak zorunda kalacağım (işyerinden arama durumları olacağı için bunu da yapamam) , muhtemelen gelecek hafta başında kesintisiz 2 kontrat ile çalıştırmaya başlayacağım.

Okunacak bar sayısı 10.000.000 gözüküyor, max bar sayısı 5.000 idi, onu da 10.000.000 yapınca biraz daha geçmişe gidebildim, onun sonucu da aşağıda. Daha fazla veri için max bar sayısını en fazla kaç yapmalıyız ?veri.jpg
    dönüşte ben bilgisayarınıza bağlanıp yapmaya çalışayım eski dataları aktarma işini

sistemide incelemiş oluruz. haber verirsiniz bana.

max bar sayısı en fazla kaç tutulabiliyorsa okadar tutun.

8. İdealgoya abone oldum. Günlerim optimizsyonla sistem aramakla geçiyor. Malum idealgoda sistemi mecbur opt ile bulacağız.

4-6 parametreli filtreli sistemler var bunların opt. sini nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum.

4 parametreli 50 binlik bir tarama 1 gün sürüyor. Matrikste 1 -1,5 saatte biterdi.

Optimizasyonu kısa sürede yapmanın mantıklı bir yöntemi yokmu.

SM-J500FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 85/172 İlkİlk ... 3575838485868795135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •