O konuda haklısın bazı ürünlerde fahiş fiyat var .Bizde toplu haraket etme ,boykot ,protesto bilincide olmadığı için oluyor bunlar .
Örgütsüz toplumuz malesef..Zam gelwn herhangibir ürünü 10 gün boykot etsek o üründe fiyat düşer.Ama bizde bu tür kuruluşlar bile kendi çıkarlarına çalışıyor .Biri sağcı biri solcu biri ülkücü biri kürtçü vs vs diye gider durur..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Portakalın ucuz olmasının sebeblerinden biride bu olsa gerek.dökülmesi gereken portakalları halkına yediriyorlar ucuz fiyattan.
kürşat oral
â€
@akursatoral
Takip ediliyor @akursatoral adlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
Yurtdışından geri gönderilen 600 ton portakalı hangi aracılar, ve marketler satın aldı; bunu kimse araştıracak mı?
Vatandaşâ€™larına, müşterilerine uygun gördükleri bu! O miktardaki malı anca büyük marketler alır.
06:09 - 25 Oca 2019 İstanbul, Türkiye konumundan
Son düzenleme : Berk Dogan; 25-01-2019 saat: 21:12.
Başer Faktoring A. Ş finansman bonosu satışı
179 gün
Yıllık basit faiz oranı:%26
Nitelikli yatırımcıya satış
Satış ve vade başlangıcı 25 ocak 2019
Aracılık hizmeti alınan yatırım kuruluşu: Pasha yatırım bankası
ISIN kodu:TRFBASR71928
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Tabi pazardan hiçbir şey almadan geri döndüm ula 3 patlıcan alsam 15 TL kim doyacak bunun soganiydi biberiydi tuzu gazı ydi oluyomu sana maliyet 25 TL kalsın ellerinde curusun mallar dolar çıkarken fiyatlara zam gelince her akşam fırsatcilqr diye haber yapan Ahaber ATV şimdi fiyatlar uzaya çıkmış hiç haber yok oda ilginc ne alıp pişirip yiyeceğimiz şaşırdık zaten alamıyoruz geçen yıl bu zamanlardaki kadar kilo kilo pazar alışverişi yapsam haralde 700-800 TL gider .......oranların düşeceğini varsayip Ocak ilk hafta %23 len baglamistim Mart ortasına demek ki iyi yapmisiz şu an 32 likler %20.50 en babasi 21.75 ...
Ben haftalardir ugramiyorum pazara..
Biliyorum ki ugrarsam canim sikilacak.
Migros app'ini yukledim orada indirimleri yakalamaya calisiyorum.
Domatisi artik tane ile kahvalti sayisina gore alir oldum azar azar.
Bakiyorum soyle bir ne var ucuz gorunen digerlerine gore ondan aliyorum.
Salatalik badem bir ara 20 TL idi onu hep es geciyorum.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri