Sayfa 85/311 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 2483 madde; 673 - 680 arası.

Konu: cefakar kanaryalar.

hay Allah gs ye futbolcularının piyasa değeri olcana ödenecek tazminat kadar olan takım kaymış
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    GÜNEŞE ATEŞ EDENLERİN DİYARI
    Gönderi
    1,154
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hay Allah gs ye futbolcularının piyasa değeri olcana ödenecek tazminat kadar olan takım kaymış
    Rakip takımın adını duyan yok. Ve taraftarlar çılgına dönmüş, kombine biletleri yakmışlar.
    KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!

geçen hafta cafede rakip takımın adını bakmadan yazacak var mı demiştim 1 kişi çıkmadı yazacak
    bir halt olacağı yok.

4. Görünen o ki bu sezon 6 puanımız cicondan

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hazırlık maçlarının sonucu bence şu...
    Yeni transferler ve eskiler iki farklı takımın oyuncusu gibi...eskiler çok sırıtıyor...
    Netice olarak biri birine uyum sağlayacak dua edelim yeniler eskilere uyum sağlamasın...
    Bana göre kaleci volkan takımın iyiye gitmesi önündeki en büyük engel, abilik gorevini beceremiyor, kaleciligi zaten ortada...takımdan uzaklaştırılmalı

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

UEFA'ya bildirdiğimiz kadro :

Kaleci: Volkan Demirel, Carlos Kameni, Erten Ersu.

Savunma: Mauricio Isla, Hasan Ali Kaldırım, Simon Kjaer, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel.

Orta saha:bMehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Ahmethan Köse, Salih Uçan, Oğuz Kağan Güçtekin, Josef de Souza, Aatif Chahechouhe, Miroslav Stoch.

Forvet: Robin van Persie.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Van Persie sakatlandı, UEFA ilk maçında oynamayacak.. Süper transfer politikamizla şuan Van persie'nin yerine oynayacak forvetimiz yok..

Sayfa 85/311 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •