Sayfa 85/1001 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Viop XXXII

Dün deli gibi kağıt satmaları hayra işaret değildi..

Bu görevi kabul edenler, itibarsızlaşmayı kabul etmeli...

Görevi kabul edenlerde, aklı selim adamlar olmasa gerek. Dürüst, namuslu insanlar bu islamlıcılarla çalışmaz..!!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. BOZgurt stock 0.....lambent1....ımzaya bakcez...artık
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

cuma günden long kalanlara moral olsun diye yazıyorum ama, eksozdan üfürerek değil. gerçek ortada kontrol et... garan 25 şubattaki sert satışlarda tutunduğu 8.78 desteğini kırdı ve tekrar alıp üstünde kapattılar. garan bu piyasa yön veren bir kağıt onun ne yapacağını kimse tahmin edemez. akbnk o zaten garan ın kuyruğu. vakbn halkb ne halleri varsa görsünler. pekiii.. ısc neden kırmadı? buda ısc yani.. boru değil.. bence soru işareti...

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Herşey damat gerimi dönüyor söylemi ile başladı
    Damat gelecek dolar 5 lira olacak.
    Damat gelecek nisan ayı Mart ayından iyi olacak.
    Damat gelecek 2,5 milyon işsiz iş bulacak sonra da kalan 15 milyon işsiz iş bulacak.
    Damat gelecek fakirler ekmek yiyecek.
    Damadı bekliyoruz.

Naci gazıyla 1300 lerden 1700 e kadar vadeli yi götürdü, spekler..

Aynen geri

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bakanlar değişecek
    Ama daha siyasi ve ideolojik olanlar
    Gelecek.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    gelip, gelip, aynı durağa istop ediyorum farkındayım ama, bende böyle düşünüyorum. GARAN 8.78 kilit rakam. altında kalması tabiki iyiye işaret değildir. ama üzerinde kaldığı sürece dünya yanıyor deseler külahıma anlat sen onu derim. ollay bu benim için. amerika yanıyormuş, avrupa kavruluyormuş, türkiye savruluyormuş, gibi tantanalar hikaye benim için...
    8.78 son 2 güne üstünde kapatmış, 8.78 ''14 simülasyon'' değeri, simülasyon başlamış 8.78 de (3.gün), buradan durumu kıvırmaya çalışıyor,..8.78 üstünde eh ama baskıda, en azından olumlu ama güçlenmesi için c>9.31,

5 gün içinde özelikle 4. güne 5.güne doğru bir 9.31 tepkisi olabilir, ..bu esnada ve sonrasında 9.31 değerinin yukarı geçilip geçilmeyeceği önem arz ediyor, geçilirse (kalış) ''yeni long sayfa açılabilir
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8. aslında yeni mb başkanı hızla faiz düşüreceğini ima etmezse veya o tip adımlar atmazsa çok da kötü olmayabilir .7.5-7.6-7.7 gibi rakamlar piyasayı rahatsız etmez hatta ihracatçı için 7.2 mi yoksa 7.6-7.7 mi yidir deseler ,bence 2.iyidir......... önemli olan negatif reel faiz vermemek yoksa politika faizi 8.25 ken enflasyon 16-17 lerde idi (o da açıklanan),orada kurun ateşini net gördük......

Sayfa 85/1001 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •