Sayfa 850/1012 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Kripto Reis çi seni...
    ne desen alttan alırım, bu lafını alttan almam, lütfen...

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Personel ücretlerine 2019 yılı içerisinde yansıtılacak olan enflasyon farkı ödemeleri ile 2018 yılında kadroya geçen taşeron işçilerin ücret ödemeleri nedeniyle personel giderleri yüzde 35,6 artarak 216 milyar 570 milyon liradan 293 milyar 678 milyon liraya yükselmiştir.

Devletin memuruna ödediği net maaş 293 milyar TL yani 55 milyar dolar civarında. Yani sizin hesap pek doğru değil gibi.

2018'den 2019'a memur maaşına yapılan zam miktarı 14.5 milyar dolar!!!
    Ben sizin hesaba dayanarak o rakamı vermiştim.1.5 katrilyon hesabına dayanmıştım.)))))Neyse bu rakamlar net ücretler mi brüt mü acaba.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Enflasyon dediğiniz kadar artacak ama tengrinin anlamsız hadsiz kelimelerle yazsa da haklı olduğu gibi asgari ücret artışından dolayı olmayacak o olay.Dövizden dayak yenecek maliyet enflasyonu olacak hammadde fiyatları artacak.Zaten üfe tüfe farkı helalleşilmedi ki)))))
    Ben yinede buranın daha eskisi olduğu için abim olarak görüyorum bişey demiyorum, zamanla beni tanır, anlar. sıkıntı yok.

4. RTÜK 'Cin' kelimesini yasakladı, '3 harfliler' denilecek - Sputnik Türkiye
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...URL_shortening

hurafe devlet eliyle zirve yapmış ,vay salaklar vay

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben sizin hesaba dayanarak o rakamı vermiştim.1.5 katrilyon hesabına dayanmıştım.)))))Neyse bu rakamlar net ücretler mi brüt mü acaba.
    Ben 1.5 trilyon TL demiştim (yeni parayla) o da kabaca 300 milyar dolar yapıyor kabaca. Yani 3 milyar dolar değil.

NOT: Brüt ücret nihai ücret değil. İşverenler brüt ücret üzerinden %15 işveren payı ödüyorlar. Örneğin asgari ücretlinin net ücreti 2020TL iken, brüt ücreti 2558TL , giydirilmiş ücreti 2941TL (işverenin ödediği toplam)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Ayrıca dolar misal seçimden sonra 8 olsa ki bence en az 7 olacak,bu maaş artışları dolar olarak ne kadar olacak acaba.

7. Mert Efendi
    2016 yılında asgari ücret %30 arttı

2016 yılı enflasyonu %8,53
    2017 yılı enflasyonu 11,92 arttı...

Hani asgari ücret artışı enflasyon artışına neden oluyordu?
    Naber?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Enflasyon dediğiniz kadar artacak ama tengrinin anlamsız hadsiz kelimelerle yazsa da haklı olduğu gibi asgari ücret artışından dolayı olmayacak o olay.Dövizden dayak yenecek maliyet enflasyonu olacak hammadde fiyatları artacak.Zaten üfe tüfe farkı helalleşilmedi ki)))))
    Enflasyon tek sorun değil ki, hatta sadece enflasyon artacak olsa ücretlere zam yapmak kabul edilebilir. Ana sorun zam yapılan maaşların ödenebileceği bir parasal taban yok. Ana sorun bu zamların istihdam sayısını azaltacak olması. Tek sorun enflasyon olsaydı olsun bu kadar kişinin rızkı için katlanalım diyebilirdik.
    Ama burada kaş yapalım derken göz çıkaracağız. Umarım anlatabiliyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 850/1012 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •