Sayfa 850/1007 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bugün dipten veren IS'ti 3120 den verdi 27 şort açmış bugün dipten pislik IS...Ort 31290
    GCMDE 34 adet long açmış 3150
    Kapatmadın mı bugün?
    yok hicbsy yapmiyorum..otur giprasma modundayim..ya nasip..

2. Bugün çok mesaj geldi.

Herkesin Kadir Gecesini kutlarım, dularınızın hayırlı ve güzel sonuçlar vermesini dilerim.

Bir tarlaya yağmur yağar ise yan araziye de nasip olur diye güzel bir söz var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bugün çok mesaj geldi.

Herkesin Kadir Gecesini kutlarım, dularınızın hayırlı ve güzel sonuçlar vermesini dilerim.

Bir tarlaya yağmur yağar ise yan araziye de nasip olur diye güzel bir söz var.
    Amin. Teşekkür ederim.

Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    yok hicbsy yapmiyorum..otur giprasma modundayim..ya nasip..
    Aynen ya nasip.

5.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Aynen ya nasip.
    zaten short demek düşük enerjiyle moralle yasamak demek..diyecekler ki al verdi al sat verdi sat sende al sende vs vs..sabahi aksamini tutmayan bu yalama icatta surekli poz ac kapa takip edip stres sinir ekleyip hayatimin icine mi edeyim ne bileyim..neyse...

6. Dowa inceden veriyorlar. Sabaha 33bin altina inse ne guzel olur

7.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Yine trendden erken vazgeçiyor olabilir misiniz
    (çok seyrek yazıyor olsanız da
    görüşlerinizi altını doldurarak yazdığınız için
    en azından benim aklımda kalıyor.)
    Günlükte benim indiktatörden güzel bir tepki verdi düşeni zorlayıp geçerse 2 Li tepe yapmaya gidebilir ama ben günlükte MACD al verene kadar girmeyi düşünmem tekrar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    zaten short demek düşük enerjiyle moralle yasamak demek..diyecekler ki al verdi al sat verdi sat sende al sende vs vs..sabahi aksamini tutmayan bu yalama icatta surekli poz ac kapa takip edip stres sinir ekleyip hayatimin icine mi edeyim ne bileyim..neyse...
    Saatlikler dakka başı al yada sat vermez mesela dostum.... saat 12 gibi saatlik göstergeler al verdi... şuan hala alda.... bence senin en iyi yapacağın şey şu dostum..... kısa açma kesinlikle.... saatlikler al verdimi al, ama sat verdiğinde sadece sat.. kısa açma.... o zaman kısa zamanda durumu toparlar ve kendine gelirsin

Sayfa 850/1007 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •