Kendini iç politikaya kaptırırsan , dış politikada akılcılık 20 sene sonra geliyor olmasın
kendi ülkende ota çiçek dersin yiyen yer , yemeyen yemez , ama dışarıda ota çiçek dersen
o otu yedirirler sana ( ismini yazmayım bir prof. un lafı )
Emevi camisinde ne işimiz var abi kendi camilerimiz yok mu , yayılmacılık doğru bir dış politika değildir ama AKP tabanından bir tane itiraz gelmedi buna
israille düşmandık şimdi kanka olduk dini duygularla dış politikada birilerine dost/düşman olunmaz
insanlarımız ne zaman ki dış politika işleri realite, rasyonellik üzerine kurulur derse bu ülkenin önüne kimse geçemez![]()
Ama demezler , muhafazakarı da demez , solcusu da demez ,MHP lisi de , liberali diyebilir ama onlardan da yok ki ülkede
onun için biraz daha pişeceğiz
İnsan geceye pozisyon ile girince ister istemez yanlış mı yaptık diye düşünüyor.
Geçen arazi satışı vs oldu DOHOL geri kaldı diye akşam pazarı aldım, bu sefer pijama ile başbakan karşılamıştı diye düşünce geldi. Resimleri kontrol ettim pijama değil eşofman, normal ev elbisesi gibi.
Internetten o şekilde açıklamaları görünce kafa rahatladı.
https://www.cayhaber.net/siyaset/ayd...ma-h18223.html
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
gunaydın gençler, dün akşam seansı şort pozları kapadım bugün boğaların son bir günü var yarın kısmetse tekrar vurcam şortları...yarın yine black friday olabilir....
bugün çok uç bişey olmadığı sürece poz açmıcam...
poker masasında yokum...
sadece his...
açıcak olsamda kozaa grubunu takip ederdim...
393200 ü koruyabilirse,
gözünü 397200 e diker... habarınız olsun
yanlız ara direnç 395500 var ilk geçilmesi gereken
Yer İmleri