Sayfa 853/1032 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    OFAC kararı ne zaman gelir?
    1. Halk bankası ani bir kararla geri alıma başlarsa
    2. Hiç sebeb yokken gün içinde seans durdurma gelirse (artı veya eksi)

Akşamı OFAC kararı geliyor demektir.
    Hocam OFAC karari aslinda geldi - yani bu isin cezasiz hallolacagini sagir sultan bile duydu... Ancak mahalle yansa sacini tarayacak cinsten tipler ya New York savciligi Halkbank hakkinda iddianame yazarsa diyor? Biz sorusturuyoruz boyle birsey yok olsa bile OFAC la beraber calisilir global bir anlasma olur sonucu cikiyor, ama vesveseye pirim veren piyasa bankanin da mal gibi bunlari tekzip etmemesi yuzunden bir turlu momentum yakalanamiyor..

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    @ayransiz

Tamam da bizim olayimiz daha degisik. Adamlar bankanin GMY'sini yakalayip hapse attilar ve bunu tam bir propaganda malzemesi olarak kullandilar:

Kim nerden bilecek olaylarin nasil isleyecegini, ne planladiklarini. Hukuk sisteminde emsalini yarattilar resmen.
    Hocam soyle soyleyeyim: Su anda belki de bizim burada konustuklarimiz hakkinda biz savci iddianame hazirliyor olabilir! Yani bu spekulasyonun sonu yok ki! Ha kimse de hicbir savciya sen niye iddianame yaziyorsun demez diyemez - Patagonya da bile olmaz bu!

OFAC tan yirttik orasi tamam... Ha olur da savcilik iddianame yazarsa hisse kotu etkilenir ama daha once 50 kere yazdigim gibi OFAC in yaptirimlar ihlal edilmedi sonucu bankanin elini cok cok guclendirir - bu is de durusma olmadan cozumlenir..

Zaten en basindan beri mesele ABD Halkbanki bitirecek korkusuydu - BUNUN OLMAYACAGI ARTIK KESIN DOLAYISI ILE HISSENIN USTUNDEKI DEMOKLES KILICI TAM KALKMADIYSA BILE BAYAGI UZAKLASTI...

3. Aynı düşünceleri paylaşıyorum ayransız hocam ama piyasa niye fiyatlamıyor onu anlamıyorum. TH ironisiyle dağ havasına müptela oldum...

Hayal aleminde yasiyorsunuz demek kaliyor bana.

Su kismi da es gecilmis herhalde:

Post weak 3Q results we cut our earnings forecast this year by 21%, next year by 85% and in 2020 by 8% driven by anticipated deterioration in asset quality given the weak macro outlook

5. Citi ve credit kaldırmış geliyor gençler, polyanna dağ yolunda...

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Proleter nerdesin? TR'deki ticari gayrimenkullere özellikle de İstanbul'dakilere körfez ülkelerinden aşırı talepler geliyor son günlerde. Acaba ticari gayrimenkuldeki (oteller, AVM'ler, iş merkezleri vs) kriz sona mı yaklaşıyor? Kuveytin milyar dolarlık tanınmış gayrimenkul yatırım şirketlerinden biri İstanbuldaki bir ticari gayrimenkulün satın alımı ile ilgili benden işbirliği talep ediyor:

Dear Mr.Trendhound,

I trust you are well. A real estate deal in Istanbul came across my table today. The object is in Karaköy and is privately owned (see pdf attached) with a preliminary valuation of around USD55MM. We require your valuable input on this initiative. I would be happy to arrange for a personal meeting to elaborate potential fields of collaboration. Many thanks and looking forward to hearing back from you.

Kind Regards,

....
    Partner - International Relations & Business Development
    ..... Group of Kuwait
    vakıf gyo tavan kitledi %20 pddd 0,50

halk gyo alım bile gelemiyor pddd 0,28

nasıl bir zalime düştük yarabbi. param olsa yamultacağım ama yok. bir babayiğit yok mu 20 30 milyon lot girsin kağıda şu tahtayı ele geçirsin kağıt 4 de 1 fiyatta yahu. yarısına çekse %100 ü var.

7. Citinin hareketleri fake... 30 dan bastı 20 den topluyor ********ler

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Citi ve credit kaldırmış geliyor gençler, polyanna dağ yolunda...
    Muahahaha.

Benim merak ettigim kagit niye birakilmiyor 7 altina. Hisse alumina mi gececek banka acaba. Yani ona yuklemek icin mi aliyorlar.

Sayfa 853/1032 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •