Sayfa 853/996 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn egeli elbette sevindirici,ama vakaların yaş dağılımını vermiyorlar,yoğun bakıma gitme oranı yaş ortalaması ile çok bağlantılı.Lütfen bizim genel olarak dünya ortalaması üstünde aşırı doğru şeyler yaptığımız ve aşırı başarılı sonuçlar alacağımız düşüncesine kapılmayın.Yaklaşık olarak dünyada diğer ülkelerde ne olduysa bizde de olacak,biz sadece 20 gün kadar gecikmeli takip ediyoruz avrupaya nazaran.İstanbulda işler maalesef tatsızlaşacak zannındayım,böyle giderse tabi.
    Ataturk havalımanına hastane yapılıyor 45 gunde tamamlanacak ne kadar planlı programlı mucadele edıyoruz dimi

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bence de istifası kabul edilmez,kendilerine yakın bir anket şirketinin yaptığı araştırmada açık ara en başarılı bakan seçilmişti,yada eder farklı hesaplar dönüyo olabilir
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    tavuk poposu kadar tutarlılığın yok. ayarsız.
    Illa ayar istiyorsun, aşağıda bir bayan üyemizi görüyorum ona şükret!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Ataturk havalımanına hastane yapılıyor 45 gunde tamamlanacak ne kadar planlı programlı mucadele edıyoruz dimi
    Maalesef ,tabi rakamlar ellerinde,pandemi için gelecek simülasyonlar önlerine gidiyor,aslında devlet biliyor ve hazırlık yapıyor,o yüzden bu karantina inadını anlıyamıyorum,belli bir şey işte yangın başladı,acilen söndürme için gerekenlerin yapılması lazım.Sahra hastanesinden önce acil çok sıkı bir karantina lazım benim aklıma göre.Yahu bu kadar ülke mecbur kaldı yaptı,bizim halkın durumu malum,başka bir yol var mı ki direniliyor ,çözemiyorum cidden.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla ben daha önce de yazdım

13 mart öncesinde de bizde baya vaka olduğunu düşünüyorum.Daha önce yazmıştım hatay belediye başkanı lütfü savaşın ( kendisi enfeksiyon hastalıkları uzmanı) iddiasını doğru buluyorum.O ocak ayında hatay bu hastalıktan zaten kırılıyordu,şimdi hatayın yüzde 80 i bağışıktır demişti.Şimdi bakıyorum da 1milyon altıyüzbin nüfus var hatayda üstelik yüzölçümü küçük bir il hatay.Ve hatayda vaka çok az.Demek ki 3 ayda bu salgın bitiyor öyle ya da böyle.Tabi istanbul hatay gibi olmaz çok tatsız işler yaşanır istanbulda.
    Peki italyandan gelen virüsle, iran ve suriye üzerinden gelen virüs farklı olabilir mi ?. Korona mutasyonu gibi. Böyle bir iddaada okumuştum. Bu nedenle avrupa temaslı yerlerle iran temaslı yerlerde farklı şiddet yaşanabilir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Bu son beceriksizlik varsa da bir plan program canına okudu, 45 gune yayılabilecek vakalar öne çekildi.

Umarım yanılıyorumdur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Peki italyandan gelen virüsle, iran ve suriye üzerinden gelen virüs farklı olabilir mi ?. Korona mutasyonu gibi. Böyle bir iddaada okumuştum. Bu nedenle avrupa temaslı yerlerle iran temaslı yerlerde farklı şiddet yaşanabilir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sanmıyorum sn egeli.Bu virus mutasyonu falan biraz yanlış anlaşılıyor.Farklı bir yapıya dönen virüsün tüm doğası değişir.Enfektivitesi prodromu,bulguları,öldürücülüğü falan hepsi değişir.Ben bakıyorum tüm dünyada aynı bulgularla aynı seyirde bir hastalık yaşanıyor,benim aklıma göre tek bir virüs tipi var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Şimdi gazeteden Soylu'nun açıklamasını bir daha okudum.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağının sorumluluğu şahsıma ait demiş.

Sayfa 853/996 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •