Sayfa 853/1002 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Oyun teorisi hayatın her alanında ve ekonomide var. A101'de çeşit fazla, BIM ucuzluk ve sürümden kazanıyor, Migros rahat alış veriş imkanı ve daha orta ve üst markalara yöneliyor, ŞOK grup sinerjisini kullanıyor vs. Hepsi bir strateji uyguluyor.

Marketler yanyana olmazken, ilginç şekilde banka şubeleri hep yanyana vs.

Hepsinde mutlaka ince detaylar var.

dışarıdan bakabiline kim oyunu hangi mamtık ile oynuyor çözülebiliyor.

Borsa hariç.
    Burada ordinaryus yetenek lazım.

Ama son zamanlarda ilgim azaldı, bu işte hileden öte şeyler var gibi.
    Son düzenleme : ariston; 03-03-2023 saat: 22:44.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Siz de dolaylı yoldan Akepe nin 5 yıl daha iktidarda kalmasına destek oluyorsunuz.
    Aksener'in gider ayak 2 belediye başkanına çağrıda bulunması etik mi?
    O zaman kendi aday olsun Kılıçdaroğlu 'ndan daha fazla oy alsın 2.tura kalırsa oyum O'na.Hodri meydan.
    Kazanacak aday söylemini ortaya atan kendisi. Ne demek. Yola çıkarken bu söylem zaten yanlıştı.
    Akşener baştan beri adayı hakkında geri durmadı. Saklamadı ve her seferinde ana fikir anketler ve bir kerede olsa rte yi yenmiş olanlardan yanaydı. Ve baştan beri millet ne derse o olacak diyende kendileriydi. Millettin sesine cevap verdiler. 1 yılllık emeği çöpe atarak ben ben ben diyen biri ne kadar etik davrandıysa meral hanımda en az onun kadar etik davranmıştır. Masada sözünün geçmeyeceğini anlayınca doğru olanı yapıp milletine adaylarını açıklayarak milletine durumu izah etmişlerdir. Kim ne istiyor kim nasıl bir duruş sergiliyor ortaya çıkmıştır. Ayrıca meral akşener chpli belediye başkanlarını isteyerekte chp ye bu kazanım sonucunu ilk sahiplenme hakkıda vermiş oldu. Kendisi aday olarak kazanacağını düşünmüyorsa aday olmamış ve kazanacak aday olmalı söylemide çok mantıklıdır. Çünkü chp genel merkezinde gizli oylama yapılsa kk sonuca şaşırabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

3. Decision Making Under Uncertainty deyince binlerce bilgi geliyor.

ChatGPT vs sürekli ayarlanıyor ve daha isabetli bilgi vermesi sağlanıyor.

Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Ben ve eşim 25 yıllık CHP üyeliğinden istifa etmiş bulunuyoruz.halkin umudunu koltuk sevdasına feda edenlere inat.sandiga da gitmiyoruz z kuşağı çocuğum ilk oyunu kullanacak oda Muharrem diyor ...kadın senin partinden 2 adayı seçiyor sen ise bn olcam diye inat ediyorsun.10 seçim kaybetmissin.bu inat niye bin kez secimede girse kk kazanamaz CHP de yüzde 25 i geçemez.akebe ile bı 5 yıl daha.....ytd
    Bence başladığınız işi bitirin gidin akp üye olun seçimdede akp nin sandık görevlisi oluun
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,254
    Blog Entries
    1
    Corona zamanı mal toplamayıp şimdi toplayanlara saygımı iletir, müthiş öngörü sahibi oldukları da not ederim.

Aldıkları malı da artık seçim bitince açıklanacak deprem ile yoğrulmuş yeni ekonomik planda satarlar.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. Kılıçdaroğlu İyi partiye degilde Hdp ye güvenmeyi tercih etti. Hdp oyları ile secilirim diye düşünüyor ama unutmasın ki gezi ve çözüm sürecinde Hdp yapabileceği tüm kahpelikleri yapmıştı.

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

7. Atatürk büyük bir deha, güzel strateji kurmuş ama sonrakiler devam ettirememiş. O fikirleri kendi öz fikrin gibi sahiplenmezsen ucundan tutup devam ettiririsin. 6 ok hikayesine baktım belirli bir strateji var, sonra şunlar çıkarıldı şunlar eklendi son haline getirildi vs şeyler var. Her ülkeye uygulanabilir evrensel ilkeler var.

Ben Atatürkçü değilim, öyle olsam en ince detayına kadar inerdim. Siyasetçilerin çoğu çakma Atatürkçü.

Gördüğüm kadarı bir çok ideoloji var hepsi de kendi içinde tutarlı ama ya sürdürülebilir değil ya da evrensel değil.

Ben olayların dışındayım ve kimseye de örnek olmak istemem, tavsiye de etmem.

8.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu İyi partiye degilde Hdp ye güvenmeyi tercih etti. Hdp oyları ile secilirim diye düşünüyor ama unutmasın ki gezi ve çözüm sürecinde Hdp yapabileceği tüm kahpelikleri yapmıştı.

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hdp bu oylar karşılığında ne istiyor ? %0.1 oyu olana bile bakanlık veriliyor

Sayfa 853/1002 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •